BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Babalar Günü İçin En Anlamlı Hediye Elektronik Sigara

14
Jun

Hep dedik ve demeye devam ediyoruz: normal sigaraya göre elektronik sigara sağlıklıdır. Elektronik sigara daha sağlıklı bir yaşam demektir. Sonuçta kim daha sağlıklı olup daha uzun yaşamak istemez ki?

E-Sigara Sağlıklı Bir Hediyedir

Gelin bu Babalar Günü’nde babalarımıza e-sigara almakla kalmayalım, bu sağlıklı hediyeyi aldıktan sonra da kullanmaları için ikna edelim. Ne demek istediğimizi biliyorsunuzdur – nedense sigara içen babalarımıza “e-sigara” deyince şöyle ters ters bakarlar onun için mutlaka ve mutlaka akıllarını çelmek gerek, yoksa Sağlıklı Babalar Operasyonu başlamadan bitebilir. Babanızı ikna etmek için elektronik sigaranın aşağıda belirttiğimiz faydalarını sayabilirsiniz:

  • E-sigara’da normal sigarada bulunan 4,000 küsur zehirli kimyasal madde yoktur. elektronik sigarada katran ve karbonmonoksit bile yoktur.
  • Elektronik sigara ile sigarayı bırakanlar asabileşmez çünkü e-sigara likitinde nikotin vardır; e-sigara likitindeki nikotin seviyesi kişinin ihtiyacına göre belirlenir.
  • E-sigara ile sigarayı bırakan bir anda kilo almaz - elektronik sigara el alışkanlığına da hitap eder ve insanın eli ve ağzı boş durmadığı için devamlı atıştırmak zorunda kalmaz.
  • Elektronik sigara normal sigaraya göre çok daha ucuzdur – esigara ile %50 - %75 arasında para kurtarırsınız ki sigara zamlarını düşündükçe elektronik sigaranın finansal açıdan da ne kadar yararlı olduğu iyice netleşir.
  • Esigara ile sigarayı bırakmak, nikotin sakızı ve bandı gibi nikotin yerine koyma sistemleri ile sigarayı bırakmaktan çok daha etkilidir.
  • Esigara için ateşe gerek yoktur – evde ve dışarıda yangın tehlikesi ortadan kalkar.
  • Elektronik sigara kül üretmez, kötü kokmaz. E-sigara duman yerine buhar çıkarır ve çok güzel kokar.
  • Elektronik sigara pasif içicilik yaratmaz, sevdiklerinizi tehlikeye sokmaz.
  • E-sigara sokakları izmarit mezarlığına çevirmez, çevre dostudur.
E-Sigara Ömrü Uzatır

Bugüne kadar babalarımızın bizler için yaptıkları fedakarlıkları düşünürsek aslında hiçbir hediye babalarımızın hakkını veremez ama çam sakızı çoban armağanı şeklinde bir hediye olarak elektronik sigara almak gerçekten babanızı ne kadar sevdiğinizin göstergesi olacaktır. Elektronik sigaranın verdiği mesaj açık ve net: Esigara demek “Gel babacığım ömrüne ömür katalım” demek.

Babanız en iyisine layık - ona elektronik sigara alın ki o da sizinle daha uzun kalsın.

Babalar Günü’nüz Kutlu Olsun!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.