BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Kıvanç Tatlıtuğ’la Kıvanç Duyuyoruz

5
Sep

Dün Katy Perry’nin de elektronik sigara kullandığını yazmıştık, bugün de aynı damardan gidelim dedik. Bu ay yeni dizi projesi ile ekrana gelecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, sağlıklı yaşam adına sigarayı bırakmaya karar verdi. Bunun için elektronik sigara kullanmaya başlayan oyuncu, bu zararlı alışkanlığından tamamen kurtulmayı planlıyor. Tatlıtuğ'un yakın çevresi de oyuncunun bu kararını destekliyor. Nedense hep sanatçılar toplumun fikir liderleri olmuştur ve Kıvanç Bey de bu tanıma birebir uyuyor.

DOĞRU MESAJLAR VERMEK

Hatırlarsınız, reyting rekortmeni Kuzey Güney dizisine gece gündüz spor ve diyet yaparak hazırlanan, altı ay içinde 13 kilo veren Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat ve Belçim Bilgin Erdoğan'la başrolleri paylaştığı 'Kelebeğin Rüyası' filmi için 7 kilo daha vermiş, neredeyse tanınmayacak hale gelmişti. Yaptığı işe bu kadar duyarlı olan bir kişi olarak Kıvanç Bey sağlığını da ihmal etmiyor. Yakında elektronik sigara kullanmaya başladığı için yine haber olur, bu sefer de “yaptığın işi düzgün yap” mesajı yerine “elektronik sigara ile sigarayı bırakabilirsiniz” mesajı ile manşetlerde boy gösterir diye düşünüyoruz.

Kıvanç Bey belli ki sorup soruşturmuş, sigarayı bırakmak için opsiyonlarını ince eleyip sık dokuyarak elektronik sigarada karar kılmış çünkü elektronik sigara katran ve karbonmonoksit gibi kanserojen maddeler içermiyor. Ne diyelim, umarız Kıvanç Bey de saflarımıza katıldıktan sonra elektronik sigara hakkında bir tür sözcü olur da çabalarımıza destek verir. Sonuçta bizim yapmak istediğimiz insanlara sigarayı bıraktırmak ve daha sağlıklı yaşamalarını sağlamak.

YENİ DİZİSİ BAŞLIYOR

Kıvanç Tatlıtuğ, geçen sene Londra'da oyunculuk eğitimi almaya giden "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah'la Nermin Bezmen'in kitabından uyarlanan "Kurt Seyd & Shura" dizisinde başrolü paylaşacak. Dizi için oyuncular geçen hafta bir araya gelerek fotoğraf çekimi yaptı. Dizide, Çarlık Rusya'sının görkemli yaşantısından Bolşevik ihtilaliyle Türkiye'ye sürüklenen hayatlar anlatılıyor.

Umarız Kuzey gibi rolüne kendini fazla kaptırmaz. Geçtiğimiz hafta magazinciler tarafından görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, dizide giydiği kıyafetler ve üslubuyla dikkat çekti. Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Tatlıtuğ, aracından inerek gazetecilerin üstüne yürüdü. Kuzey Güney dizisinde hayata karşı isyankar ve kavgacı bir mahalle serserisini canlandıran Tatlıtuğ'un gerçek yaşamdaki konuşması ve üslubu, kendisini dizideki Kuzey karakterine fazla kaptırmış yorumlarını da beraberinde getireceğe benziyor.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.