BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sigara Nasıl Bırakılır?

9
Jan

Sigara nasıl bırakılır? Sigarayı bırakmak için gösterdiğiniz çabanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sigara nasıl bırakılır sorusundan önce şunu bilmekte fayda var - daha önce deneyip başaramamış olsanız bile sigarayı bırakabilirsiniz. Hem de temelli! İşin gerçeği şu ki sigarayı temelli bırakabilmiş olanlar bunu başarabilmek için birçok kez deneme yapmıştır. Maneviyat önemli; maneviyatı yüksek tutmak daha da önemli. Sigara nasıl bırakılır ki demeyin. Ne yaparsanız yapın sakın denemekten vazgeçmeyin. Ne zamana kadar mı? Sigarayı temelli bırakana kadar. Göreceksiniz, yakında siz de sigarayı bırakmış olacaksınız.

Sigarayı Bırakmak Zordur

Sigarayı bırakanların çoğu sigarayı bırakmak kadar zor bir şeyin olmadığını söyler. Kendinizi bazen oltaya takılmış balık gibi hissediyor musunuz? Eğer öyleyse büyük ihtimalle nikotine bağımlısınız. Nikotin bütün tütün ürünlerinde bulunur ve insanı sakinleştirerek tatmin duygusu verir, yalnız insan daha fazla sigara içtikçe kendini iyi hissetmek için daha çok nikotine ihtiyaç duymaya başlar. Onun da ötesi kendini nikotin olmadan normal hissetmemek - ki buna da nikotin bağımlılığı deniyor. Nikotin bağımlılığından kurtulmak zaman alır. Sigarayı temelli bırakabilmek için birkaç kez denemeniz gerekebilir, bu yüzden sigarayı bırakmaktan hemen vazgeçmeyin.

Sigarayı Bırakmak Mümkün

Sigara bırakma sırf nikotin yüzünden zor değildir; sonuçta sigara içmek hayatınızın büyük bir parçası. Elinizde bir sigara tutup tellendirmeyi seviyor olabilirsiniz. Stresli, sıkkın ya da genel olarak sıkıldığınız zamanlarda sigara yakıyor olabilirsiniz. Çay içerken, telefonda konuşurken, araba sürerken…yıllarca sigara içmenin sonucu olarak sigara günlük hayatınızın değişmez bir parçası haline gelmiştir. Hiç düşünmeden arka arkaya sigara yakıyor bile olabilirsiniz.


Evet, sigarayı bırakmak kolay değildir. Sadece bu kitapçığı okuyarak sigarayı bırakamazsınız. Sigaradan temelli kurtulabilmek için birden çok sigara bırakma denemesi yapmanız gerekebilir ama her denemede yeni bir şeyler öğreneceksiniz. Nikotin bağımlılığını yenebilmek için irade gücü ve karakter sağlamlığı gerekir. Unutmayın ki milyonlarca insan sigarayı temelli bırakmıştır – siz de onlardan biri olabilirsiniz. Sigara bırakma düşüncesi sizi biraz rahatsız ediyor olabilir ama başta ne kadar hazırlık yaparsanız sigarayı bırakma şansınız o kadar yüksek olacaktır.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.