BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

MOD Elektronik Sigara Kullanımı

23
Jan

Klasik elektronik sigara kullanımı başka, MOD elektronik sigara kullanımı başkadır. MOD elektronik sigara kullanımı için biraz tecrübe gereklidir çünkü bu tür cihazlarda birçok özellik bulunur ve birçoğu kişiselleştirilebilir olduğundan klasik elektronik sigara kullanımı ile arasında belirgin farklar vardır. Klasik ve MOD elektronik sigara kullanımı arasındaki temel farklılık vitesli ve vitessiz bisikletlere benzetilebilir.

Klasik Elektronik Sigara Kullanımı

Klasik elektronik sigara derken kastettiğimiz cihaz belli – genelde pil (batarya), buharlaştırıcı (atomizer) ve kartuştan oluşan cihazdan bahsediyoruz. Klasik elektronik sigara kullanımı, MOD elektronik sigara kullanımı ile karşılaştırıldığında çok daha basittir çünkü tek yapmanız gereken kartuşa elektronik sigara likiti koymak ve nefes çekmek. Klasik elektronik sigara kullanımı çerçevesinde en ekstrem durum, kullanılan cihazın otomatik olup olmaması ile ilgilidir. Otomatik elektronik sigara modellerinde düğme olmadığı için doğrudan nefes çekersiniz; manuel modellerde ise düğme vardır ve bu düğmeye basılıp nefes çekilir. Herhangi bir kişiselleştirme mevzubahis değildir. Tabii kişiselleştirme hususu bazısı için çok da önemli olmadığından MOD elektronik sigara kullanımı ve klasik elektronik sigara kullanımı arasındaki farklara bakarken bu iyidir-şu kötüdür şeklinde cümleler kurmak doğru olmaz.

MOD Elektronik Sigara Kullanımı

MOD elektronik sigara, kullanımı çok da zor olmayan modifiye cihazlara verilen addır ve klasik elektronik sigara modellerine göre daha “akıllı” olan elektronik sigara modelleridir. Bugün gelinen noktada MOD elektronik sigara kullanımı esnasında voltaj ve güç ayarları değiştirilebilmektedir. Bu özellik sayesinde istediğiniz miktarda buharı istediğiniz zaman zarfında üretebilirsiniz. Klasik 3,7V ile sınırlı kalınmaz, sadece 5W civarında güç kullanmak zorunda kalmazsınız. MOD elektronik sigara kullanımı başka açılardan da oldukça kişiselleştirilebilen cihazlardır ve alıştıktan sonra kullanması çok kolaydır.

MOD elektronik sigara kullanımı çerçevesinde buharlaştırıcı teli (atomizer teli) sarmak, drip-tip ve benzeri ağızlıklar kullanmak ve daha birçok farklılıktan bahsetmek mümkün. MOD elektronik sigara kullanımı bilgisayar ile kombine de edilebilmektedir. Kişisel nefes çekme bilgilerinizi bilgisayara aktarabilir, MOD elektronik sigara kullanımı ayarlarından bazılarını bilgisayardan yapabilirsiniz. MOD elektronik sigara modellerinde klasik elektronik sigara modellerine göre çok daha fazla parça bulunur. Son tahlilde MOD elektronik sigara, klasik elektronik sigara modellerine göre daha komplike olan cihazlara verilen addır ve kullanımı biraz daha zor olsa da kesinlikle çok yararlı cihazlardır.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.