BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Denemeleri – 1

3
Oct

E-SİGARA FİZİKSEL SAĞLIK DEMEKTİR

Bugün elektronik sigara denemeleri şeklinde yazmaya çalışacağım. Elektronik sigara ve elektronik sigara likiti ile ilgili aklıma o an ne gelirse hemen yazacağım ve hiçbir ayrım gözetmeyeceğim. Elektronik sigara hakkında konuşurken konu bir anda başka mecralara da kayabilir tabii ama elimden geldiğince konuyu elektronik sigara ve elektronik sigara likiti ekseninde tutmaya özen göstereceğime emin olabilirsiniz.

Elektronik sigara olsun elektronik sigara likit olsun böyle yazmak biraz da doğaçlama yazım türüne giriyor tabii. Esigara benim için ilk ve her şeyden önce sağlık olayıdır. Elektronik sigara ve elektronik sigara likiti normal sigara ve sigara dumanına göre çok daha sağlıklıdır derim ve sigaradaki kanserojen maddeler olsun, elektronik sigara buharında katran ve karbonmonoksit (CO) bulunmaması olsun gerçekten de elektronik sigara olayını en etkili nitokin yerine koyma tedavisi haline getiriyor.

E-SİGARA FİNANSAL SAĞLIK DEMEKTİR

Elektronik sigara ikincil olarak benim nezdimde parasal sağlık demektir. Ben 21 sene sigara içmiş biri olarak oturup yıllık sigaraya harcanan para hesabı yapmaya utanıyorum çünkü 21 yıl sigaraya verilen parayı hesaplasam herhalde bir değil iki ev alırdım. Esigara ve elektronik sigara likit alındıktan sonra ayda ortalama 80-90 TL civarı bir masrafla nikotin ihtiyacı ve el alışkanlığı psikolojisi problemi halledilebilmektedir. Elektronik sigara kullanmak, ayda yaklaşık, 2013 fiyatlarıyla, 500 TL kurtarmak anlamına geldiğinden en iyi sigara bırakma yöntemi elektronik sigara derim.

Elektronik sigara ve elektronik sigara likiti son olarak da bana şunu ifade ediyor: Elektronik sigara ile pasif içicilik olayı tamamen ortadan kalkıyor. Evli barklı adamım, pasif içicilik herkese koyduğu gibi bana da koyuyor çünkü elektronik sigara kullanmaya başlamadan önce sigaradaki zararlı maddeler ile sevdiklerimi zehirliyordum. Elektronik sigara kullanmaya başlayalı beri akciğer kanseri riski neredeyse sıfıra indi; sigaranın neden olduğu hastalıklar artık beni pek ilgilendirmez oldu. Sigarayı bırakmak için en etkili yöntem nikotin bandı ya da nikotin sakızı değil bana göre. Bana göre sigarayı bırakmak için en etkili yöntem kesinlikle esigara.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.