BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Değişimi Yakalayın, Elektronik Sigara Kullanın

23
Oct

Elektronik sigara son birkaç senedir oldukça fazla kullanılmaya başlandı. Siz de elektronik sigara ile yaşamınızı değiştirebilirsiniz. Elektronik sigara ile hem sağlığınızı koruyabilir, hem de tasarruf edebilirsiniz. Elektronik sigara genel toplamda normal sigaraya göre her açıdan avantajlı olduğundan kesinlikle elektronik sigara denemenizi öneriyoruz.

SİGARANIN SEBEP OLDUĞU HASTALIKLAR BİTSİN

Elektronik sigara tütün sigarasına göre çok ama çok daha sağlıklıdır. Daha sağlıklı olmak bir yana, üstün faydaları olan bir sigara bırakma yöntemi olarak kabul görmektedir – bunu da biz değil, elektronik sigara ile ilgili yapılmış kapsamlı bilimsel çalışmalar söylüyor. Elektronik sigara kullanmak insanın genel varlığına o kadar iyi geliyor ki, normal sigarayla arasındaki farkı kısa süre içerisinde görebiliyorsunuz. Kaldı ki elektronik sigara kullanmak çok kolaydır – esigara kartuşu e-likit ile doldurulur, nefes çekilir, ve tamam! Akıllı telefon kullanan herkes elektronik sigara kullanabilir.

E-likit de apayrı bir inovasyon. Sigaranın o iğrenç kokusu düşünüldüğünde elektronik sigara likiti o kadar güzel kokar ki. E-sigara likiti buharı üzerine o kadar ilmi çalışma yapılmış ve çıkan sonuçlar hep elektronik sigara likitleri için birer zafer niteliğinde olmuş. Herşeyden önce elektronik sigara likiti buharında sigara katranı ve karbonmonoksit (CO) yok! Yani elektronik sigara likiti alınıp sigara dumanı ile karşılaştırıldığında e-sigara likitleri başlıca kanserojen maddeler olan katran ve karbonmonoksit (CO) içermemektedir! Elektronik sigara likiti buharı, sigaradaki 4000 zararlı madde düşünüldüğünde kıyas götürmez. Ayrıca e-likitler o kadar farklı aroma ve nikotin seviyesinde sunuluyor ki %100 özgürlüğe sahipsiniz! Ayrıca e-likitler o kadar farklı aroma ve nikotin seviyesinde sunuluyor ki %100 özgürlüğe sahipsiniz!

CEBİNİZDE PARA KALSIN

Elektronik sigara size ciddi anlamda tasarruf imkanı tanır. Günümüzde sigara fiyatları düşünüldüğünde elektronik sigara ve elektronik sigara likitleri fiyat ve bütçe açısından ne kadar önemli görülmektedir. Bir paket sigara 10 TL olmuş; günde 2 paket içen biri e-sigara ile ayda yüzlerce lira kurtarabilir. Sizce de elektronik sigara daha ekonomik değil mi?

Ovale Türkiye olarak en iyi elektronik sigara ürünlerini en iyi fiyata sunuyoruz. Ürün kalitesi ve fiyatı dışında her biri esigara ile sigarayı bırakmış kişilerden oluşan müşteri temsilcilerimizle size satış öncesi ve sonrası doğru ve kapsamlı bilgiler çerçevesinde profesyonel hizmet veriyoruz.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.