BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigaranın Sağladığı Sosyal Getiri

16
Jul

Elektronik sigara hakkında teknolojik, yasal ve sağlık ekseninde birçok makale yayınladık; bu sefer de elektronik sigaraların insana sosyal açıdan ne gibi kazanımlar sağladığını irdeleyerek e-sigaranın günümüzde insan ilişkilerine olan etkisine ışık tutmaya çalışacağız.

Elektronik Sigara Sosyal Bir Mıknatıs Gibidir

Esigara sadece sigarayı bıraktıran, normal sigaraya göre çok daha sağlıklı olan bir cihaz değildir; elektronik sigaranın yarattığı yeni toplumsal dinamikler de vardır. E-sigara kullanan herkes bilir ki bugün elektronik sigarasıyla sokağa çıkan birisi direkt ilgi odağı olur ve kendisine elektronik sigarasıyla ilgili çeşitli (ve bazen sonu gelmez) sorular yöneltilir. Bu satırların yazarı sırf bu yüzden yanında hijyenik ağızlık kapakları bulundurur. Gerçekten de yeri elektronik sigara sorularından bunalınca esigarama bir hijyenik ağızlık takıp “buyurun, deneyebilirsiniz” derim.

Elektronik sigara kullanıcılarının sosyal yaşamda kazançlarına geri dönecek olursak şunu diyebiliriz: Normal sigara içenler uzun yıllar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmüş insanlar olarak toplumun ters baktığı kişilerdir. E-sigaraya geçen tiryakilerin ilk yaşadıkları toplumsal kazanım insanların gözünde itibarının artmasıdır ki bu hiç küçümsenmeyecek bir kazançtır. Elektronik sigara kullanan kişi teknolojik açıdan toplumsal liderliğe oynamakta, esigara kullanarak hem kişisel hem toplumsal sağlığa önem verdiğini göstermektedir. Son tahlil: Elektronik sigara sosyal açıdan çok ciddi prim yapar.

E-Sigara, Kariyer ve İlişkiler

E-sigara kullanan kişi kültablası gibi kokmadığı için iş çevrelerinde daha makbul bir konuma gelir. Bugün iş başvurusu yaparken firmaların önemli bir bölümü sigara içip içmediğinizi sormaktadır. Günümüzde işyerlerinin sigaraya olan haklı tutumunu düşününce elektronik sigaraya geçmenin kariyer açısından önemi ortaya çıkmaktadır.

Elektronik sigara ilişkilerde de çok önemli bir rol oynamaktadır ve apayrı bir sosyal kazançtır. Üstü başı sigara kokan birisiyle kim beraber olmak ister ki? E-sigara kullanan kişilerin böyle dertleri kalmaz. Esigara, normal sigaranın yarattığı ölümcül ağız kokusunu da yok eder – bu durum, elektronik sigara ve sosyal cazibe arasındaki en kuvvetli bağlardan biridir. Toplum içinde daha saygın bir konum için tüm samimiyetimizle elektronik sigarayı öneririz. E-sigara daha sağlıklı, daha ucuz ve sosyal kredinize tavan yaptırabilme özelliğine sahip – bundan iyisi gerçekten Şam’da kayısı!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.