BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sigarayı Bırakamıyorsanız Pes Etmeyin

21
Oct

Elektronik sigara işe yarıyor. Yataktan kalkar kalkmaz sigara yerine çay ya da kahveyle sigara yerine elektronik sigara tüttürmek insana yetebiliyor. ‘Yetebiliyor’ diyoruz çünkü elektronik sigara her insan için en iyi sigara bırakma yöntemi olmayabilir ama elektronik sigara, nikotin sakızı ve nikotin bandı gibi sigara bırakma yolları ile karşılaştırıldığında kesinlikle daha iyi bir yöntem. E-sigara, sigara bırakma hapı ile kıyaslandığında da sigarayı bırakmak için en etkili yöntem çünkü elektronik sigara hem nikotin hem el alışkanlığı ihtiyacını gidererek tiryakilerin bütün ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

BİLİNEN YÖNTEMLERLE SİGARAYI BIRAKAMIYORSANIZ…

…elektronik sigara sizin için çözüm olabilir. Bunu biz değil, dünyada elektronik sigara ile sigarayı bırakmış olan milyonlarca insan söylüyor. Evet, bugün dünyada esigara ile sigarayı bırakan milyonlarca kişi var ve istatistik yasalarına göre bunların arasında sigara bırakma hattı, sigara bırakma ilaçları ve başka yollarla sigarayı bırakmaya çalışıp başaramamış insanlar bulunmaktadır.

Bu insanlar belli bir noktada sigarayı bırakmak için elektronik sigara denemeye karar vermiş ve bu yolla sigarayı bırakmaya muvaffak olmuşlardır. Yazımızın başında belirttiğimiz gibi, elektronik sigara tüttürmek insana yetebiliyor. Sigarayı bırakmak için bugüne kadar çeşitli yollar deneyip başarısız olmuş olabilirsiniz (biz de aynı şeyler, yaşadık) ama elektronik sigara denemeden kesinlikle ümitsizliğe kapılmayın. E-sigara ile sigarayı bırakabilme ihtimaliniz oldukça yüksek!

SİGARAYI BIRAKANA KADAR BIRAKMAKTAN VAZGEÇMEYİN

Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya? Diğer yarısı da elektronik sigara denilebilir. Elektronik sigara, sigarayı bırakma kararınıza size yardımcı olacak en etkili ürünlerden biridir – belki de en etkilisidir. Esigara ile hem nikotin ihtiyacı hem el alışkanlığı problemi ortadan kalkar. Bu iki özelliği bir arada sunan elektronik sigara dışında başka hiçbir sigara bırakma yöntemi yoktur ve bu çok ama çok önemlidir. Elektronik sigara tasarım olarak bir tiryakinin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak dizayn edildiğinden elektronik sigara gibi kapsamlı bir sigara bırakma yöntemi yoktur.

E-sigara sadece en etkili sigara bırakma yöntemi değildir. Elektronik sigara ile insanın cebinde hatrı sayılır bir para da kalır. 1) Elektronik sigara, sigara katranı içermez. 2) Elektronik sigara karbonmonoksit içermez. 3) Elektronik sigara bir tiryakinin bütün ihtiyaçlarını karşılar. 4) Elektronik sigara pasif içicilik yaratmaz. 5) Elektronik sigara, sigara dumanı gibi kokmaz-kokutmaz. 6) Elektronik sigara duman değil yalnıza buhar üretir. 7) Elektronik sigara bütçenize ciddi katkı yapar. Daha da yazabilirdik ama sözün özü şu: esigara, sigarayı bırakmak için en iyi seçenektir.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.