BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Esigara Likitleri

31
Jan

Esigara likitleri (elektronik sigara likitleri) buharlaştırılarak ciğerlere çekilir. Esigara likitleri bazı özelliklere göre kendi aralarında gruplara ayrılır; tat, boğaz vuruşu ve nikotin seviyesi gibi birçok niteliğe göre kategorize edilen esigara likitleri, içerik olarak sigara dumanına göre daha sağlıklıdır çünkü esigara likitleri içeriğinde sigarada bulunan zararlı maddeler yoktur.

Esigara Likitleri – Temel Bileşenler

Nikotin: Sigarada bulunan bir uyarıcı maddedir. Nikotin kimyasal olarak oldukça basit bir yapıya sahip olup piridin denilen alkaloit grubuna dahildir. Doğal olarak tütün yapraklarında bulunur ve sigaranın yanmasıyla açığa çıkar. OVALE esigara likitleri üretiminde kullanılan saf nikotini elde etmek için tütün yapraklarından nikotin kimyasal ve mekanik yöntemlerle sökülür, ardından en gelişmiş damıtma teknolojileri ile ayrıştırılır.

Aroma: Esigara likitleri üretmek için kullanılan saf nikotinin tadı yoktur. Dolayısıyla esigara likitleri henüz solüsyon aşamasındayken içine aromalar katılır. Bu şekilde esigara likitleri o bildiğiniz harika tatlara sahip olur ve buharlaştırılıp ciğerlere çekildiğinde gerçek sigara içiyormuşsunuz gibi hissettirir.

Seyreltici: Esigara likitleri üretilirken nikotin ve aroma dengesi oluşturmak ve likitin nihai sertliğini ayarlamak için kullanılan maddedir. Seyrelticilerin bir görevi daha vardır ki o da esigara likitleri tat olarak nasıl randıman veriyor, bununla ilgilidir – seyrelticiler buhar yoluyla hem nikotin, hem aroma aktarımı yapmakla görevlidir. Propilen glikol (PG) ve bitkisel gliserin (VG) sigara likitleri üretiminde kullanılan en yaygın seyrelticilerdir.

Esigara ve Avantajları

Elektronik sigara kullanımı yadsınamaz avantajlara sahiptir; birkaç örnek verecek olursak:

Risk/Zarar Azaltımı: Esigara likitleri ve genel olarak elektronik sigaralar hakkında birçok bilimsel çalışma ve araştırmalar bulunmaktadır. Bu çalışmalarda özet olarak elektronik sigaranın diğer sigara bırakma yöntemlerine göre en başarılı sigara bırakma yöntemi olduğu ifade edilmektedir.

Sigara Kokusu: Esigara likitleri buharlaştığında müthiş güzellikte kokar. Sigara kokusu ve bunun getirdiği olumsuzluklar bir anda ortadan kalkar.

Finansal Kazanımlar: Elektronik sigara kullanımı parasal açıdan da harika bir üründür. Esigara ve esigara likitleri ile yılda %50-%80 arasında tasarruf yapmak mümkündür.

Doğa Dostu: Elektronik sigara, normal sigaraya oranla çok daha çevre dostudur. Külü yok, izmariti yok…bittiğinde çöpe atılması gereken paket bile yok.

Yangın Riski Yok: Esigara likitleri buharlaştırılırken ateşe gerek yoktur. Daha da genel bir ifadeyle elektronik sigara kullanımı için hiçbir şekilde ateşe ihtiyaç yoktur. Dolayısıyla yangın riski yoktur.

İmaj Dostu: Esigara kullanarak çevrenize pozitif mesajlar verirsiniz, insanlar sigarayı bırakma kararınızdan ötürü size saygı duyar. Elektronik sigara görsel cazibesi oldukça yüksek bir teknoloji olduğu için tam bir statü sembolüdür.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.