BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Kıvanç ve Katy Elektronik Sigara Önderleridir

6
Sep

Kıvanç Tatlıtuğ ve Katy Perry’nin elektronik sigara kullanıyor olması bizi o kadar heyecanlandırdı ki anlatamam. Kıvanç Bey hangi e-sigara modelini tercih edecek, tercihini neye göre belirleyecek henüz bilmiyoruz ama Katy Perry’nin elindeki elektronik sigara eGo tipi ve clearomizer likit tankı olan bir elektronik sigara gibi duruyor. Allah bilir 1000mAh eGo pilimizi Ovale Cylo clearomizer’a takmıştır.

KIVANÇ BEY’E AÇIK TEKLİF

Kıvanç Bey; daha önce de dedik, yine diyoruz. Sizin gibi kalibre sanatçılar toplumun fikir önderlerindendir. Sigarayı bırakmak için elektronik sigara kullanmaya karar vermenizi de aynı şekilde değerlendiriyoruz, bu yüzden size çam sakızı çoban armağanı şeklinde bir hediye sunmak istiyoruz. Sonuçta kaliteli elektronik sigara ve esigara likiti kullanmak, özellikle yeni başlayanlar için, çok önemlidir.

Bugüne kadar insanlara sigarayı bırakmaları için elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorduk zaten. Facebook sayfamızda görebileceğiniz gibi haftalık çekilişlerle sigarayı bırakmak isteyen kişilere bir elektronik sigara ve bir elektronik sigara likiti hediye ediyorduk. İşte size de Ovale’nin sunduğu güvenli elektronik sigara keyfini yaşatmak istiyor, en güzel biçimde sigarayı bırakmanıza yardımcı olmak istiyoruz.

OVALE GERÇEK BİR DÜNYA MARKASIDIR

Ovale elektronik sigara olsun elektronik sigara likiti olsun bütün ürünlerinin arkasında duran, CE onaylı cihazlar ve İtalya’da bir ilaç firması tarafından üretilen likitler sunan uluslararası bir elektronik sigara markasıdır. Dünyadaki en iyi elektronik sigara markalarından biri olarak amacımız elektronik sigara olgusunun büyük değişkenlik gösteren doğasını yönetmek için en uygun stratejileri izlemek, ve taktiksel yenilikler üreterek en kaliteli elektronik sigara markası olmaktır.

Belki Kıvanç Bey’in yakaladığı haklı başarı kadar başarı sağlayamayız ama elimizden geleni yapacağımız kesin. Sonuçta Ovale olarak en iyi elektronik sigara modellerini sunuyoruz. En kaliteli elektronik sigara likiti yine bizde. Bugüne kadar sigara zamları ile beli bükülen insanlar elektronik sigara fiyatları hakkında biraz araştırma yapınca e-sigara ile sigarayı bırakmanın ne kadar bütçe dostu bir hareket olduğunu farkediyor. Elektronik sigara her açıdan daha iyi.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.