BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Nedir?

27
Sep

Bazen öze dönmek iyidir. Bizim de özümüz e-sigara ve arada sırada elektronik sigara hakkında bilgi vermeyi doğru bulduğumuzdan bazen teybi başa sarıp elektronik sigara ve elektronik sigara likiti üzerine taze bilgilerle revize edilmiş yazılar paylaşıyoruz. Yeri geliyor elektronik sigara parçaları hakkında buharlaştırıcı (atomizer), kartuş, ve benzeri üniteleri tanıtıyor, yeri geliyor 50 Euro’luk fiyatıyla Ovale eGo-T tanıtımı yapıyoruz. Her firma için aynı olgu geçerli tabii. Ürünlerimizi kullanan herkes yıllardır elektronik sigara kullanan kişiler değil. Bazıları elektronik sigara kullanımı konusuna yeni olunca elektronik sigara olsun elektronik sigara likiti olsun detaylı detaylı anlatmak gerekiyor. Kendimizden biliyoruz: Elektronik sigarayla sigarayı bırakanlar da en başta atomizer nedir, elektronik sigara fiyatları nasıldır bilmezdik. Çocuk nasıl bisiklete binmeyi düşe kalka öğrenir, biz de elektronik sigara nedir, nasıl çalışır yavaş yavaş, sindire sindire öğrendik.

NEDİR BU ALET? NE FAYDALARI VARDIR?

Herşeyden önce doğruya doğruya, en iyi hiçbir şey içmemek ama sigara içiyorsanız kesinlikle elektronik sigara zararları açısından normal sigaraya göre kat be kat üstündür ve esigara kullanmak doğru olacaktır. Herşeyden önce elektronik sigara katran ve CO içermez. Sigara dumanındaki zararlı maddeleri tek tek yazmaya kalksak sayfa yetmez (4,000’den fazladır). Bu yüzden içimiz çok rahat bir şekilde bir şey içecekseniz elektronik sigara içmek doğru karar diyoruz.

Elektronik sigara buharında karbonmonoksit ve katran yok dedik. Peki ne var? Nikotin var. Aroma var. Yani aslında neden sigara içiyorsun sorusuna yanıttır bu. Sigara bağımlılığı aynı zamanda nikotin bağımlılığı demektir ve e-sigara likiti, eğer siz isterseniz, nikotin içerebilir. Sıfır nikotinli elektronik sigara likiti de vardır. Bu tamamen sizin seçiminize bağlıdır. Elektronik sigara kullanmak, normal sigara zifir olsun başka zehirli maddeler olsun sizi akciğer kanseri olmaktan kurtarabilir. Esigara kullanmak aynı zamanda pasif içicilik ve sigaradaki zararlı maddeler arasındaki bağlantıyı da yok eder çünkü elektronik sigara likiti atomizer vasıtasıyla buharlaştığı zaman havaya zehir saçmaz.

SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN BİREBİR

Ve hep onu diyoruz. Biz Ovale Türkiye olarak hepimiz elektronik sigara ile sigarayı bırakanlar sınıfına dahiliz. Evet, hepimiz eskiden sigara içerdik ve hiçbirimize nikotin bandı ve nikotin sakızı yaramadı. Sigara bıraktırma hapı da aynı şekilde. Bizim için doğru karar elektronik sigara oldu – sizin için de olabilir. Bu yüzden evet, elektronik sigara ile sigarayı bırakma mümkündür diyoruz ve eklemeden geçemiyoruz: Esigara ile sigarayı bırakırken kilo da almazsınız. Stresli olmazsınız ayrıca çünkü elektronik sigara hem nikotin ihtiyacı, hem el alışkanlığı açılarından insanı %100 tatmin ediyor.

Elektronik sigara deseniz o bambaşka bir durum çünkü e-sigara fiyatları sigara fiyatları ile karşılaştırıldığında görülüyor ki elektronik sigara size para da kurtarıyor. Hele hele sigara zammı ve tütün fiyatlarını düşünürseniz elektronik sigara kullanmak ne kadar avantajlıymış direkt belli oluyor. Sonuçta elektronik sigara ve elektronik sigara likiti normal sigaraya göre çok daha sağlıklıdır – hem fiziksel hem parasal açıdan. E-sigara ayrıca çok şık bir alettir, gerçekten insanı bir anda ilgi odağı yapar. Boşuna elektronik sigara son zamanların en üstün sağlık teknolojisi demiyorlar.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.