BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Likitlerinde Tat Azalması Üzerine

11
Jul

Hepimizi yakından ilgilendiren ve elektronik sigara likitlerinin zamanla aynı tadı vermemesi olarak ifade edebileceğimiz bir durumdan bahsetmek istiyoruz. Eğer hep aynı e-sigara likitini kullanıyorsanız bu elektronik sigara likiti zaman içerisinde en başta verdiği tadı vermemeye başlar. Bu oldukça normaldir çünkü insan hep aynı esigara likitini kullanınca ister istemez o e-sigara likitinin tadına, kısa süreliğine de olsa, bağışıklık kazanır.

Elektronik Sigara Likitleri Rotasyonla Kullanılmalıdır

Merak edilecek bir şey yok tabii. Burada yapılması gereken elinizde en az üç değişik aromalı esigara likiti bulundurmak ve aralıksız olarak uzun bir süre sadece tek bir elektronik sigara likitini kullanmamak – ki bu durum neredeyse tüm elektronik sigara kullanıcılarının uyguladığı klasik bir yöntemdir. Diyelim ki meyan kökü aromalı Ovale elektronik sigara likitini çok seviyorsunuz ve hep bu esigara likitini kullanıyorsunuz. 10-15ml içtikten sonra bir baktınız hem boğaz vuruşu azaldı, hem de aynı tadı vermemeye başladı. Bu noktada yapılması gereken sevdiğiniz başka bir e-sigara likiti alarak bu değişik elektronik sigara likitini kullanmak. Bu yeni e-sigara likitinin buharını boğazınızda daha iyi hissedecek, tadını tam ve doygun bir şekilde alacaksınız.

10-15ml sonra yine aynı döngü tamamlanacak ve yine esigara likitinin verdiği hazda azalma yaşanacak. Bu noktada yine yeni bir e-sigara likiti kullanarak buhardan aldığınız hazzı maksimuma çıkarabilirsiniz. Bu üçlü elektronik sigara likiti döngüsü tamamlandığında ise en başta kullandığınız elektronik sigara likitine dönüş yaptığınızda eskiden aldığınız hazzın aynısını yaşayacaksınız.

E-Sigara Likitlerindeki Tat Azalmasının Olası Başka Sebepleri

Şunu da belirtmekte fayda var: Elektronik sigara likitlerinin boğazda bazen zayıf hissedilmesi ve tadının yavan olması sırf kullanılan esigara likitine karşı oluşan bağışıklık olmayabilir. Elektronik sigaranızdan en iyi buhar performansını alabilmek için aşağıdaki faktörler de ciddi birer etkendir.

Herşeyden önce elektronik sigara pillerinizin şarjlı ve sağlam olmasına dikkat edin; sorunsal e-sigara pilleri buharlaştırıcınızın işlevselliğini negatif etkileyebilir. Elektronik sigara likitlerinin en iyi şekilde ayrıştırılıp içindeki aroma moleküllerinin adam gibi salınabilmesi için buharlaştırıcınızı temiz tutmak da çok önemlidir. Düzgün çalışmayan bir buharlaştırıcıyı nükleer bir denizaltı motoruna bile bağlasanız e-sigara likitlerindeki lezzeti tam olarak alamazsınız. Elektronik sigara likitlerini güneşten uzak, fazla sıcak olmayan bir ortamda saklamak iyi olacaktır. Ayrıca son kullanma tarihi geçmiş esigara likitleri kullanmak da buharın tadını ve boğazda hissedilişini olumsuz yönde etkileyecektir.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
  • Mehmet Mustafa Tanrıverdi
    Evet bu likit üçlemesi çok doğru ben de aynısını uyguluyorum (bazen rotasyonda 4-5 likit oluyor ama konsept aynı konsept). Elektronik sigara akıllı kullanılırsa çok faydalı bir alet.
  • Şahin Özyer
    Elektronik sigara için adam gibi likit bulmak çok kolay değil ama likitlerinizi beğenerek kullanıyorum. Bal gibi yoğun değil, ayrıca tadı fersah fersah ötede. Şu elçi projesi olsun da %15 indirim de kazanınca tam olacak.
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.