BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara: Kayseri Raporu

4
Dec

Bu geçtiğimiz Pazartesi elektronik sigara ile ilgili Kayseri’deydim ve izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim çünkü elektronik sigara Kayseri nahiyesinde de bayağı tutmuş durumda. Elektronik sigara-Kayseri arasındaki bağlantı neden bu kadar güçlü bunu oldukça düşündük ve açıkçası aklımıza ilk gelen (ve Kayseri sokakları bunu teyit ediyor) elektronik sigara Kayseri esnafının gözbebeği olmuş. Arz-talep dengeleri ekseninde talep olmasa arz da olmaz diyerek Elektronik sigara Kayseri piyasasında aranılan bir ürün olacak ki esnaf elektronik sigara satsın…hem de ne satmak!

Kayseri’de E-Sigara Kullanımı Artıyor

Biraz önce Kayseri sokaklarında elektronik sigara kullanan insanlar göze çarpıyor dedim; ve doğrudur. Bir düşünün, normalde sokakta yürürken elinde elektronik sigara olan kaç kişi görüyorsunuz? Çok değil, değil mi? İşte bundan bahsediyorum; elektronik sigara Kayseri sokaklarında insanların ellerinde gayet net görülüyor. Bir seferde 10-15 kişide gördüm diyebilirim. Elektronik sigara Kayseri tabanına yayılmaya başlamış, Denizli gibi bu teknolojinin öncülüğünü yapmaktadır.

Doğruya doğru, henüz kahvede oturup da e-sigara içen kimseyi görmedim (ne Kayseri’de ne başka bir coğrafyada) ama o günler de yakın diye düşünüyorum çünkü elektronik sigara Kayseri olsun başka bir şehir olsun rağbet gördükçe daha da yaygınlaşacaktır. Yaygınlaştıkça da elektronik sigara ile sigarayı bırakmanın ne kadar kolay olduğunu tekrar tekrar görülecektir – tıpkı şimdi olduğu gibi. Elektronik sigaranın zararları(!) dedikleri kadar korkunç olsaydı elektronik sigara Kayseri genelinde bu kadar yaygın olabilir miydi?

Kayserili E-Sigara İçin Ne Diyor?

Enteresandır Kayseri’de insanlar elektronik sigara teknolojisine önyargılı bakmıyorlar, bunu gördüm. İnsanlarla biraz konuşunca da elektronik sigaraKayseri için neden bu kadar cazip bir sigara bırakma yöntemi hemen belli oluyor çünkü adamlar genel itibarıyla “elektronik sigara normal sigaradan kötü olamaz” diyor ve buna göre hareket ediyorlar. Bazıları e-sigara için buhar sigarası ve pilli sigara adlarını kullanıyor - likide arpa diyeni bile gördüm.

    1. Elektronik sigara Kayseri ilinde sigara bırakma ilacı, nikotin sakızı, ve benzeri sigara bırakma ürünleri içinde kesin ilk iki arasında.
    2. Kayseri’de elektronik sigara kullananların yaklaşık %80’i erkek, %20’si kadın.
Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.