BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Denemeleri – 4

9
Oct

Deneme deneme bir-iki : ) Ve günaydın, günün en sevdiğimiz bölümüne başlıyoruz ve elektronik sigara ve elektronik sigara likiti üzerine serbest stil yazılar yazmaya devam ediyoruz. Bayağı da bir sevdik bu doğaçlama yazma olayını diyebiliriz çünkü parmaklar klavyede gezinirken yek düşünce var: e-sigara. Elektronik sigara parçaları olabilir, elektronik sigara likiti olabilir, icabında en iyi elektronik sigara modeli ve markası hakkında da yazabiliriz. Yeter ki konu elektronik sigara olsun!

OVALE ELİPS-C

Elektronik sigara markaları ve fiyatları da ilgi alanımıza giriyor tabii ki. Elektronik sigara markaları arasında en bilgili şekilde Ovale elektronik sigara markası üzerinde konuşmayı tercih ederiz hep çünkü ezici çoğunlukla bu Ovale kullanıyoruz. Arada bir başka e-sigara markaları deneyip bakıyoruz nedir ne değildir diye ama sigara olsun likit olsun Ovale likit gibisi yok. Ovale elektronik sigara olarak da rakipsiz çünkü adi Çin malı değil. Güney Kore firması.

Elektronik sigara fiyatları ise apayrı bir dünya. Daha dün birisi Ovale elips-C için yorumda bulunmuş, bu elektronik sigara fiyat olarak nite pahalı demiş. Biz de elektronik sigara ve elektronik sigara likiti fiyatları ürün ve müşteri hizmetleri kalitesi ekseninin toplamında değerlendirilmeli dedik. Kendisi de bize eleştiriye açık olduğumuz için teşekkür etti.

SİGARANIN ZARARLARI

Sigaradan kurtulmak için nikotin bandı kullanıyor olabilirsiniz. Sigarayı bırakmak için en etkili yöntem nikotin sakızı diye düşünebilirsiniz… sigara bırakma hattı ya da başka yöntemlerle sigarayı bırakmaya çalışıyor olabilirsiniz ama elektronik sigara ve elektronik sigara kombinasyonunu denemeden kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın. E-sigara ve elektronik sigara likiti Sigara bırakma ilaçları gibi kalp krizi riski taşımaz. Esigara ve elektronik sigara likiti sigara bırakma ilacı gibi insanı intihara sürüklemez. Elektronik sigara ve elektronik sigara likiti birçok insan için en etkili sigara bırakma yöntemi olarak öne çıkmaktadır.

Buhar tüttürmek, sigara katranı ve CO (karbonmonoksit) gibi sigarada bulunan maddeler açısından çok güvenlidir çünkü elektronik sigara likiti buharı karbonmonoksit (CO) ve sigara katranı içermez. Sigaradaki zararlı maddeler esigara için geçerli değildir ve akciğer kanseri olsun sigara öksürüğü olsun sigaranın neden olduğu hastalıklar artık tarihe karışır. Sigarayı bırakmak için dua ettiyseniz şimdi biraz da tevekkül gösterip elektronik sigara denemenizi öneririz.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.