BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara İnsanın Hayatını Güzelleştiriyor

22
Jul

Elektronik sigarayı seviyoruz! Elektronik sigara daha iyi yaşama imkanı veriyor, belki de bu yüzden maneviyatımız kıpır kıpırdır! Elektronik sigara ile sigara bırakanlar nefes nefese kalmıyor, e-sigara siparişi verenler kesinlikle pişman olmuyor! Elektronik sigara ile sigarayı bırakanlar neden pişman olsun ki? Daha bu haftasonu eşimle doğa yürüyüşü yaptık ve eşim bile “işte elektronik sigaranın faydaları” dedikten sonra daha ne olacak? Sigarayı bırakmadan önce trekking yapsam herhalde yarı yolda ölürdüm, eşim de beni oracıkta gömerdi! Esigara bana sağlığımı geri verdi – bunun ne kadar altını çizsem, elektronik sigaranın faydalarını ne kadar yazsam yaşanmadan tam olarak anlaşılması gerçekten çok zor.

Elektronik Sigara Zararlı Değil…

…aksine elektronik sigara faydalı bir sigara bırakma aracı. Elektronik sigara olmasaydı ne ben çocuklarımla aktif bir şekilde oyun oynayabilirdim, ne bu haftasonu dağ tepe gezebilirdim. Elektronik sigara kullanmak insana o kadar iyi geliyor ki! Esigara kullanmak ayrıca çok kolay – elikit doldurup nefes çekiyorsunuz o kadar! Cep telefonu kullanan herkes rahatlıkla elektronik sigara kullanabilir!

Elektronik sigara likiti deseniz o da harika. Gerçekten, e-sigara likidi kadar güzel kokan az şey vardır. Hem elektronik sigara likiti buharı sigara dumanına kıyaslandığı zaman o kadar sağlıklı ki anlatamam! Herşeyden önce e-likid buharında katran ve karbonmonoksit yok! Elektronik sigara likitleri buharlaştığı zaman sigara dumanındaki 4,000 küsur kimyasal maddeyi de vermiyor. E-likitler o kadar değişik tat ve nikotin seviyesinde sunuluyor ki neyi nasıl içmek isterseniz öyle yapma özgürlüğüne sahipsiniz!

Ovale Elektronik Sigara Fiyatları

Ürünlerimiz oldukça makul rakamlarda satılmaktadır ve üstün kalite ve hizmet anlayışıyla fiyat/kalite dengelerinde en iyi oranı sunmaktadır. Ovale elektronik sigara fiyatı cihazınızın uzun bir zaman bozulmadan çalışmasını garanti eder, ayrıca her biri elektronik sigara ile sigarayı bırakmış kişilerden oluşan müşteri temsilcilerimizden doğru ve kapsamlı bilgiler edinme imkanınız olur. Satış öncesi ya da sonrası müşteri hizmetlerimizin Ovale Türkiye’ye kattığı değer bir elektronik sigara firması olarak bizim için o kadar önemli ki!

Olay sırf en iyi esigarayı satmakla bitmiyor. Asıl mesele en kaliteli elektronik sigarayı satarken yanında en kaliteli elektronik sigara likiti ve en kaliteli müşteri hizmetini de verebilmek. Ovale e-sigara dünyasında bu amaçla bulunmaktadır - elektronik sigara olsun elektronik sigara likidi olsun size her zaman en iyi ürün ve hizmeti verebilmek için çalışıyoruz!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
  • Semih Hüroğlu
    Elektronik sigara benim de hayatımı güzelleştirdi. Artık çocuklarımla nefes nefese kalmadan oyun oynayabiliyorum, bundan iyi ne olacakki?
  • Kamil Orhanoğlu
    Elektronik sigara içmeye başladığımdan bu yana sigara ihtiyacı hissetmiyorum. Nefesim kesilmiyor üstüm başım kokmuyor. Elektronik sigara her açıdan daha iyi.
  • Ohannes Kurpor
    Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak benim de yaşamıma olumlu yansıdı. Belli bir süre elektronik sigara kullanan kişi nefes nefese kalmıyor, bunu net söylerim. Genel olarak ta daha iyi hissediyorum. Elektronik sigara zararlı diyenlere gülüyorum çünkü hem fiziksel olarak hem para olarak hayatımda herşey daha iyi gidiyor.
  • Hayrullah Baki Kocasu
    34 yıl sigaradan sonra sigarayı bırakmama vesile olduğunuz ayırca ürünlerinizin kalitesi ile güven verdiğiniz içi saolun. Elektronik sigara neden methediliyor anladım şimdi
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.