BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Eskişehir Merkezde Çok Yaygınlaştı

27
Dec

Elektronik sigara Eskişehir merkezde çok yaygınlaştı – bu eksende bir yazı yazmak için bu şehrin 2013 sonu itibarıyla nasıl bir toplumsal yapıya sahip olduğuna bakmak gerekir. Elektronik sigara Eskişehir kentinde neden diğer kentlere göre daha makbul dersiniz? Eğer aklınıza ilk gelen cevap “üniversite” ise doğru bildiniz. Elektronik sigara Eskişehir halkının – özellikle gençliğin – kullandığı bir sigara bırakma ürünüdür…ve, açıkçası, 20 yaşında biri sigara yerine elektronik sigara içiyorsa çok daha iyidir diye düşünmekteyiz.

Sigara yerine alternatif

Elbette, kimse nikotin bağımlılığı ile uğraşmasın isteriz ama yukarıda bahsettiğimiz genç arkadaş 20 yaşında sigara yerine elektronik sigara içiyorsa bu tercih edilen bir durumdur çünkü hem kendine daha az zarar veriyor, hem de pasif içicilik yaratmıyor. Elektronik sigara Eskişehir civarında daha çok üniversite öğrencileri tarafından kullanılıyor ve anladığımız kadarıyla bazı öğrenci çevrelerinde bir saygınlık/farkındalık meselesine dönüşmüş durumda.

Elektronik sigara Eskişehir kentinde sadece öğrenciler arasında değil, yetişkinler tarafından da kullanılıyor ama artık e-sigara yenilikçi olduğundan mıdır, nedense üniversite öğrencileri daha çok rağbet ediyor. Tabii bu durum elektronik sigara açısından iyi, çünkü 5 sene sonra bu arkadaşlar 25 yaşlarında olacak ve mezuniyetten sonra toplumsal hayata %100 girmiş olacaklar – ve birçoğunun yanında elektronik sigara olacak.

Elektronik sigara İle sigara bırakılır mı?

Elektronik sigara Eskişehir civarında (çoğunluğu üniversite öğrencisi olmak üzere) kabul gördüyse boşuna değil. Esigara ile sigara bırakılır, hem de ne bırakmak! Bize göre sigara bırakma ürünleri arasında sigara yerine geçen en iyi alternatif elektronik sigara çünkü sigara krizi yaşamazsınız, sigara bırakma esnasında sinirlilik hali de olmaz (nikotinli likitler bulunmaktadır). Ayrıca bu cihaz elde tutulduğu için ve ağza götürüldüğü için el alışkanlığı psikolojisi de tatmin eder.

Elektronik sigara-Eskişehir düzleminde görülen o ki sigara yerine ne içilir sorusuna gençliğin verdiği yanıt önümüzdeki yıllarda daha da bir önem kazanacak çünkü bir ülkeyi ileriye taşıyan faktörlerden biri de gençliktir. Gençlik sigaranın zararları hakkında bilinçlenip elektronik sigara kullanmaya başlarsa ileride Türkiye’de sigara bağımlılığı azalacaktır. Elektronik sigara Eskişehir ve diğer şehirlerde iyice tutunursa milli hastalığımız olan nikotin bağımlılığı yavaş yavaş ortadan kalkacaktır.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.