BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

17
Oct

Elektronik sigara fiyat açısından olsun kalite açısından olsun satın alınırken birçok faktörü değerlendirmek gerekir çünkü en iyi esigara en ucuz elektronik sigara demek değildir. Kaldı ki elektronik sigara fiyatları bazen en önemli faktör bile olmayabilir. Elektronik sigara fiyatları değişkenlik gösterebilir ama elektronik sigara alırken satış öncesi ve sonrası müşteri hizmetleri de bir o kadar önemli. Yoksa tabii herkes en iyi esigara eşittir en ucuz elektronik sigara denklemiyle alışveriş yapardı ama gerçekten de konu o kadar basit değil.

ELEKTRONİK SİGARA ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

    1. Elektronik sigara fiyat açısından sunduğu ürün ve hizmet kalitesi toplamında en iyi elektronik sigara anlamına gelmelidir. Hep diyoruz, ucuz etin yahnisi yavan olur diye. Kaliteli e-sigara ucuz fiyata olmaz. Ucuz elektronik sigara fiyatları ezici çoğunlukla hüsranla sonuçlanır.
    2. E-sigara likitleri profesyonelce üretilmiş olmalıdır. Merdivenaltı likitler her şeyden önce bir sağlık riskidir ve kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Ucuz elektronik sigara, likit tadını da bozar. Bir tüketici ürünü olarak elektronik sigara ekşi tat vermemesi gerekir. En iyi elektronik sigara, en iyi elektronik sigara likiti kullanmakla doğru orantılı bir kavramdır.
    3. Elektronik sigara sipariş edilirken elektronik sigara şarj süresi de göz önünde bulundurulmalıdır. Ayrıca elektronik sigara satış sürecinde elektronik sigara parçaları hakkında bilgi almayı da unutmamak gerekiyor. Elektronik sigara yedek parça desteği olmadıktan sonra hiç alınmasa da olur.

ELEKTRONİK SİGARA ÖNERİLERİ

Herşeyden önce “elektronik sigara zararlımı” diye soranlara seslenmek isteriz. Elektronik sigara zararları açısından kesinlikle normal sigaranın neden olduğu hastalıklar ekseninde çok daha sağlıklıdır. En etkili sigara bırakma yöntemi olarak e-sigara kullanmanızı öneriyoruz çünkü bu teknoloji normal sigaradaki zararlı maddeler olsun, fiyat olsun, hangi açıdan olursa olsun daha üstündür. Likit buharında karbonmonoksit (CO) yoktur. Yine likit buharında sigaradaki zifir gibi katran yoktur. Ki bunlar ana kanserojen maddelerdir. Bizim size önerebileceğimiz en iyi elektronik sigara tavsiyesi, sigarayı bırakmanızdır çünkü gerçekten de hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Gelin size de sigarayı bırakın ve sevdiklerinizle yepyeni bir hayat başlayın. Sigaranın sebep olduğu hastalıklar biter. Pasif içicilik yaratmazsınız. Cebinizde hatrı sayılır miktarda para bile kalır!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.