BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Ne Kadar?

27
Jan

Elektronik sigara ne kadar tutar, elektronik sigara elektronik sigara fiyatı neleri kapsar gibi soruların yanıtı marka ve modellere göre müthiş değişkenlik arz eder. Elektronik sigara ne kadar ucuz olursa o kadar düşük kaliteli olur – keşke tersi geçerli olsaydı ama ucuz elektronik sigara almak bir sağlık yatırımından ziyade para ve huzur kaybına yol açtığı için pek tavsiye edilmez. Elektronik sigara ne kadar ekmek o kadar köfte deyimine çok uygundur.

Elektronik Sigara Kaç Lira?

Değişir. Genel iktisadi mantık çerçevesinde elektronik sigara ne kadar kaliteli olursa o kadar pahalı olur; bundan kaçış yoktur. Bizce önemli olan elektronik sigaranın ne kadar tuttuğu değildir; biz elektronik sigara ne kadar dayanır üzerinde durmayı daha doğru buluruz. Yoksa elbette gider 3-5 liraya herhangi bir markanın herhangi bir modelini alabilirsiniz ama o yollardan birebir geçmiş insanlar olarak bunu kesinlikle önermiyoruz.

Elektronik sigara ne kadar başarılı bir sigara bırakma ürünü olursa olsun, kendisine ödenen fiyatı hak etmelidir – ki her halukarda eder çünkü sigarayı bıraktığınız zaman kurtardığınız para ayda yüzlerce lira ile ölçülmektedir. Bugün 140-150 TL gibi bir fiyata kaliteli elektronik sigara almak mümkün. İsterseniz 400 TL’ye de modellerimiz var ama elektronik sigara ne kadar tutarsa tutsun kendisine ödenen parayı çok kısa sürede çıkarır.

Elektronik Sigara Al, Sağlık Yatırımı Yap

Elektronik sigara ne kadar tutarsa tutsun, unutmayın ki bir sağlık yatırımı yapıyorsunuz. Bu yüzden biraz ince eleyip sık dokumak gerekir yoksa sigarayı bırakmak yerine daha da fazla sigara içmeye başlayabilirsiniz. Kalitesiz, ucuz elektronik sigara satın al almasına yalnız cihaz daha torbasından bozuk çıkınca (evet, çoğu torbayla gelir, kutusu bile yoktur) insan kendini oldukça kötü hissediyor. Sinirleniyor ve sigarayı bırakmak mümkün olmuyor.

Elektronik sigara ne kadar ucuz ve ya da pahalı diye kendinizi heba etmeyin, kaliteli bir elektronik sigara markası belirleyin ve buna göre hareket edin. Dediğimiz gibi, esigara için verdiğiniz para çok kısa bir sürede kendini amortize edecek, hem fiziksel hem finansal sağlık açışından çok büyük kazanımlar elde edeceksiniz.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.