BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu

20
Jan

Sigarayı bırakmanın kolay yolu maalesef yoktur. Cümleyi “sigarayı bırakmanın kolay yolu” değil de “sigarayı bırakmanın en kolay yolu” şeklinde kurduğumuzda durum değişir elbette. Birçok insan için sigarayı bırakmanın en kolay yolu elektronik sigara kullanmaktır. Nikotin ihtiyacı için birebir, el alışkanlığını da tatmin eder…elektronik sigara gerçekten de sigarayı bırakmanın kolay yolu olarak görünmektedir.

İrade Gücü İle Sigara Bırakma

Başka sigara bıraktırma ürünleri ile kıyaslandığında elektronik sigara ile sigarayı bırakma hem daha kolay, hem de çok daha başarılı sonuçlar veren bir yöntemdir. Bugün birçok nikotin yerine koyma tedavisi başarısızlıkla sonuçlanıyorsa bunun arkasında yatan sebep bellidir: niteliksizlik. Niteliksiz sigara bırakma ürünleri, elektronik sigara gibi nikotin ihtiyacı ve el alışkanlığına beraber hitap etmez; asal olarak irade gücüne dayanır.

İrade gücüyle sigara bırakma herkes için mümkün olsaydı sigara bıraktırma ilaçları, nikotin sakızı ve Alo 171 Sigara Bırakma Hattı gibi çeşitli sigara bırakma yolları çok daha etkili olurdu ama kazın ayağı – ne yazık ki – öyle değil. Zayıf iradeli insanlar için desteksiz sigara bırakma neredeyse hiç etkili değildir. Sigarayı bırakmak istiyorum diyen 10 kişiden ancak 1’i irade gücü ile sigara bırakma noktasına gelebilmektedir.

Sigarayı bırakmak için nedenler:

  • Sigarayı bırakınca sağlığınız anında düzelmeye başlayacak.
  • Çok daha enerjik olacaksınız.
  • Kendinizi fiziksel açıdan daha iyi hissedeceksiniz.
  • Diş ve parmaklarınız normal rengine dönecek.
  • Sigara öksürüğü bitecek, daha iyi nefes alabileceksiniz.
  • Akciğer kanseri, kalp krizi ve benzeri riskleriniz azalacak.
  • Kısırlık riskiniz azalacak.
  • Sevdiklerinize pasif içicilik yaşatmayacaksınız.
  • Kendinizle gurur duyacaksınız.
  • Çevreniz de sizinle gurur duyacak.
  • Herkese, özellikle çocuklarınıza, daha iyi bir örnek oluşturacaksınız.
  • Senede binlerce TL tasarruf edeceksiniz.
  • Sigara molası vermenize gerek kalmayacağı için zamandan da tasarruf edeceksiniz.

Elektronik Sigarayla Sigara Bırakma

Madalyonun diğer yüzü tamamen farklıdır. Elektronik sigara ile sigarayı bırakma yolunu seçenler daha işin başında kendilerine çok büyük bir avantaj sağlıyorlar. Vücudun nikotin istemesi yüzünden oluşan sigara krizleri (nikotin krizleri) her tiryakinin kabusudur. Sigarayı bırakmak için bu krizleri atlatmak gerekmektedir; ama nasıl? Nikotin yerine koyma tedavisi yalnızca nikotin ihtiyacını karşılıyor. Sigara bırakma hapı desen olası yan etkileri yüzünden pek tavsiye edilmiyor…

Elektronik sigara ise öyle başarılı bir sigara bırakma teknolojisidir ki her açıdan “devrimsel” kelimesini hak etmektedir. Sadece nikotin ihtiyacını karşılamakla kalmaz, nikotin miktarı ayarlanabildiği için kişinin durumu çerçevesinde kişiselleştirilebilir. Günde iki paket sigara içen bir tiryaki nikotinsiz likit kullanmamalıdır. Onun yerine 16mg nikotinli likit ile başlayarak yavaş yavaş nikotini azaltmalıdır. Elektronik sigara, yararları açısından düşünüldüğünde normal sigaraya göre her açıdan üstündür.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.