BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Kadıköy Civarında Çok Yaygınlaştı

18
Dec

İstanbul semtleri arasında bir değerlendirme yapıldığında elektronik sigara Kadıköy civarında çok yaygınlaştı denilebilir. Elektronik sigara Kadıköy ama bu teknoloji hala toplum tabanında yavaş ilerliyor. Tabii önemli olan ilerlemesi; nasıl elektronik sigara Kadıköy civarında çok yaygınlaştı, aynı şekilde Şişli, Nişantaşı ve Teşvikiye gibi merkezi semtlerde de yaygınlaşmalı diye düşünüyoruz çünkü bir şehrin göbeğinde yaşanan gelişmeler bir şehri derinden etkileyebiliyor.

E-sigara ve Kadıköy

İskeleden boğa heykeline kadar Kadıköy’de elektronik sigara kullanımı o kadar yoğunlaştı ki artık sokakta gezerken elinde elektronik sigara olan insan görmek normalleşti bile diyebiliriz. Elektronik sigara Kadıköy ise bunun sosyo-ekonomik sebepleri var. Elektronik sigara neden Kadıköy’de çok tutuldu dersiniz? Kadıköy’deki Elektronikçiler Çarşısı kesinlikle büyük bir faktör; bunun dışında Kadıköy’de her zaman yeni ürünler boy gösterir, bu da bir faktör (Kadıköy bu bağlamda Eminönü gibidir biraz).

Elektronik sigara Kadıköy civarında çok yaygınlaştı yaygınlaşmasına ama bunun sebebi yalnızca Elektronikçiler Çarşısı gibi elektronik ürünler satan bir merkezin olmasıyla ya da Kadıköy’ün yeniliklere açık ticari yapısıyla açıklanamaz. Bu semt İstanbul’da ulaşımın ana noktalarında biri olarak muazzam bir insan trafiğine sahiptir ve eğer elektronik sigara Kadıköy civarında çok yaygınlaştı ise bunda oldukça önemli bir role sahiptir. Neden derseniz, Kadıköy’den her gün milyonlarca İstanbullu geçiyor ve her türden vatandaş için bir nevi buluşma noktası olarak işlev görüyor (ki bunların arasında elektronik sigara kullanan çok kişi vardır).

E-sigara ve Gerçekler

Sonuç olarak elektronik sigara Kadıköy civarında oldukça yaygınlaştı, orası kesin. Darısı İstanbul’un diğer semtlerine diyoruz çünkü elektronik sigara kadar başarılı başka bir sigara bırakma ürünü – tüm samimiyetimizle söylüyoruz – yok.

    2. Esigara yalnızca nikotin ihtiyacı için değil, aynı zamanda yıllarca sigara içmekten kaynaklanan el alışkanlığı psikolojisi için çözüm sunar.
    3. Esigara diğer sigara bırakma ürünleri ile karşılaştırıldığında kişiselleştirilebilirliği en yüksek üründür. Esigaranın bu özelliği ile tiryakinin damarına göre şerbet verilmesini mümkün kılar; her tiryakiyi aynı kefeye koymaz.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.