BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

En Kaliteli Elektronik Sigara

10
Jan

En kaliteli elektronik sigara hangisidir? Ya en kaliteli elektronik sigara markası? Bu soruların cevapları kişiden kişiye değişse de en kaliteli elektronik sigara tanımlamasının geçerli olabilmesi için tatmin edilmesi gereken bazı ana kriterler de bulunmaktadır. Mesela ‘en kaliteli elektronik sigara ABC markasıdır’ diyebilmek için ABC markasının atomizeri elektronik sigara likiti buharlaştırırken mümkün olan en iyi tat aktarımını vermelidir. Konuyu tat aktarımı gibi ana özellikler kapsamında değerlendirerek kaliteli elektronik sigara nasıl en kaliteli elektronik sigara olur bunu inceleyeceğiz.

En Kaliteli Elektronik Sigara Kriterleri - 1

E sigara güvenilir olmalıdır. Bir e sigaranın en kaliteli elektronik sigara olarak adlandırılabilmesi için mutlaka profesyonel bir şirket tarafından üretilmelidir. Yoksa – ne yazık ki - eskiden olduğu gibi bazen elektronik sigara pilleri infilak edebiliyordu. E sigara almak için opsiyonlarınızı değerlendirirken mümkünse CE ve ISO 9001 gibi kalite standartlarına göre imalat yapan markaları tercih etmeniz iyi olacaktır.

En kaliteli elektronik sigara size en güvenli biçimde sigarayı bıraktıracak elektronik sigaradır. En kaliteli elektronik sigara sıfatına sahip olabilmek için belli bir kalite seviyesi ve güven sistemi gerek…pek, ama başka? Bizce fiziksel kalite ve güvence olgularından sonra fiyat, kullanım kolaylığı, buhar randımanı, müşteri hizmetleri ve global çapta marka itibarı gibi faktörler gelir. En kaliteli elektronik sigara fiyat açısından rekabetçi olmanın yanısıra kendisine ödenen ücretin hakkını %100 vermelidir, hatta mümkünse insanda az paraya çok mal aldım hissi uyandırmalıdır. En iyi elektronik sigara fiyatı, o e sigara ile ilgili tüm etmenleri içinde barındırır ve buna göre belirlenir. 50 TL verip ne idüğü belirsiz e sigara almak da mümkün, ama bu kesinlikle en kaliteli elektronik sigara fiyatı değildir. O 50 TL’nin arkasında ne düzgün bir hizmet, ne ürün kalitesi, ne de başka bir şey vardır. 2014 başı itibarıyla adam gibi bir elektronik sigara kitinin fiyatı yaklaşık 120-140 TL arasındadır. E sigara alırken fiyatın içine dahil olan herşeyi (ürün, satış öncesi ve sonrası hizmet, global marka gücü, kalite sertifikası, vs.) beraber değerlendirip buna göre alışveriş yapmanızı öneriyoruz.

En Kaliteli Elektronik Sigara Kriterleri - 2

En kaliteli elektronik sigara kullanım kolaylığı açısından piyasadaki diğer e sigara modellerine kıyasla ciddi farklı ve çok daha kolay kullanılabilir olmalıdır. En kaliteli elektronik sigara performans penceresinden değerlendirildiğinde ise ortaya bambaşka bir görüntü çıkıyor. Elektronik sigara dünyası daha yeni yeni mAh (miliamper/saat) ölçütünden çıkıp volt (V) ve vat (W) alanlarına giriyor. Son bir yıldır üretilen MOD elektronik sigara modelleri hep ayarlanabilir voltaj ve güç ayarı üzerinden ilerliyor – en kaliteli elektronik sigara size en çok yararlı opsiyon sunan e sigaradır.

En kaliteli elektronik sigara müşteri hizmetleri ekseninde değerlendirildiğinde ortaya çıkan tablo oldukça korkutucudur. Cep telefonu alıp kargodan elektronik sigara çıkması, e sigara satın aldığınız yerle bir türlü ne telefon ne e-posta ile irtibata geçememek, paranızı geri alamamak ve daha birçok tatsızlık yaşanmaktadır. Bir elektronik sigara için en kaliteli elektronik sigara budur denilecekse kesinlikle mükemmel çalışan bir müşteri ilişkileri departmanı olması gerekir. En kaliteli elektronik sigara marka olarak en azından birkaç yıllık bir geçmişe sahip olursa firma/marka hakkında bir birikim oluşmuş olur ve tüketici bu bilgiler göre daha bilinçli kararlar verebilir.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.