BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sigarayı Bırakmak İçin...

10
Feb

Sigarayı bırakmak için insanlar neler deniyor, bazıları var sigarayı bırakmak için kafasına kafes geçiriyor, bazıları var sigarayı bırakmak için terapi görüyor. Sigaradan kurtulmak için atılan her adımın ne kadar önemli olduğu biliyoruz.

SİGARA BIRAKMA PLANI

Sigarayı bırakmak için bunca uğraş verilirken, sigaranın zararları ile ilgili bunca bilgi varken insanlar nasıl sigara içmeye devam edebiliyor, bunu anlamakta her zaman güçlük çekmişizdir. Akciğer kanseri, erken ölüm, ve daha nice sonuçlara yol açan sigara nasıl oluyor da hala insanların rağbet ettiği bir rahatlama yolu olabiliyor? Sigaradaki zehirli maddeler listesi diye bir liste çıkarsak sayfalar tutar, onun yerine daha sonuç odaklı bir yaklaşımla sigarayı bırakmak için neler yapılabilir buna bakmak istiyoruz.

Sigaradan kurtulmak için en önce yapılması gereken şey, içtenlikle “ben sigarayı bırakmak istiyorum” demek ve sigarayı bırakmak için bir program yapmaktır. Sigarayı bırakmak için sadece irade gücü yetmeyebilir, bu yüzden elektronik sigara gibi sigara alternatifi ürünlerden yararlanmanız lehinize olacaktır. Tercihiniz sigara bırakma hattı olabilir, ama açıkçası Alo 171 ticarete kaymış deniliyor. Sigara bırakma hapı deseniz, o ayrı bir dert. İnsanı intihara sürükleyebiliyor deniliyor.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN…

Dediğimiz gibi, bir sigara bırakma planı yapıp bu programa sadık kalabilirseniz sigarayı bırakmak için eliniz çok güçlenmiş olur. Sigara bırakma planları çok faydalı araçlardır, yeter ki gerçeklere dayanarak oluşturulsun ve uygulamada aksaklık olmasın. Sigarayı bırakmak için hazır değilseniz hiçbir plan fayda etmeyecektir. Farkındaysanız “hazırlık yapın, kesin bırakırsınız” demiyoruz…diyemiyoruz çünkü yalan olur. Sigarayı bırakmak için size kim garanti verebilir ki? Sadece kendinize bir sigara bırakma planı yapıp bunu düzgün bir şekilde uygularsınız sigara bırakma şansınız o kadar yüksek olur diyoruz.

Sigarayı bırakmak için çok neden var. Kendi sağlığınız, sevdiklerinizin sağlığı, parasal gerçeklikler…sigarayı bırakmak için çok sebep var ve sigarayı bıraktığınız anda iyileşme başlar. Sigaradaki zararlı maddeler denklemden çıkarıldığında vücudunuz hemen toparlamaya başlar, çok kısa bir sürede farkı hissedersiniz. Bize göre sigarayı bırakmak için en önemli sebep çocuklarımızdır; çünkü hiçbirimiz çocuğumuz sigara içsin istemez. Sigarayı bırakarak çocuklarınıza mükemmel bir örnek oluşturursunuz, bundan iyi bir neden düşünemiyoruz.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.