BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Denemeleri – 3

7
Oct

Herkese günaydınlar efendim, sakın sigarayı bırakamıyorum demeyin! Bugün 7 Ekim. Özel bir gün değil bugünü Elektronik Sigara Deneme Günü olarak ilan edebiliriz istesek. Evet, fark ettiğiniz gibi bugün yatağın manik tarafından kalktık ve sabah sabah ilk işimiz elektronik sigara üzerine doğaçlama yazmaya başlamak oldu. En iyi elektronik sigara hangisi sorusuna yanıt burada! En iyi elektronik sigara markası sorusuna da yanıt yine burada! Esigara ile ilgili ne varsa yazılarımızda bulabilirsiniz!

STRESE GİRİNCE SİGARA YAKMAK

E-sigara hakkında kendi hayatımdan yakın zamanda yaşanmış bir kesit vermek istiyorum. 2 ay öncesi gibi taşındık ve malum taşınırken insan biraz strese girebiliyor. Elektronik sigara iyi gidiyordu ama ne zaman taşımacılar eşyaları hor taşımaya başladılar yakıldı sigara! Elektronik sigara denedim yok diyor bünye, ben sigaraya içmek istiyorum diyor. Elektronik sigara vereyim dedim bana mısın demedi ve maalesef bu kısa süreçte birkaç paket sigara içtim.

Komik ama sanki elektronik sigara eşim ve onu aldatmış gibi de hissettim. Ne zaman ev yerleşti, fazla zarar olmadığı ortaya çıktı, ben de elektronik sigara ile yeniden haşır neşir oldum. Hepimizi insanız; bazen elektronik sigara kesmeyebilir ama hep dediğimiz gibi arada bir sigara tellendirmek, elektronik sigara başarısızdır diye algılanmaz. Elektronik sigara ile yılda sadece 5-6 paket sigara içseniz bile sağlık ve para açısından müthiş kardasınız.

KENDİ LİKİTİMİ DE YAPTIM

Ve elektronik sigara likiti kimya mühendislerince üretilmeli dedim en sonunda. Ha içilmiyor muydu içiliyordu ama Ovale e-sigara likiti gibi değildi. Birkaç kere oranlarda biraz oynamaya gittim ama hiç istediğim gibi seviyeli bir elektronik sigara likiti üretemedim. Esigara öyle her likitle çalışmaz…çalışmamalı. Elektronik sigara adam gibi elektronik sigara likiti ister ve hiç yalan yok bugüne kadar içtiğim en iyi elektronik sigara likiti Ovale.

Google’da Ovale elektronik sigara likiti hakkında dünyanın neredeyse her kıtasını kapsayan bilgilere ulaşabilir, Ovale e-sigara likiti neden bu kadar üstün kaliteli bir elektronik sigara likiti görebilirsiniz. Herşeyden önce Ovale elektronik sigara likitleri bir ilaç firması tarafından İtalya’da üretiliyor. Kullanılan malzemeler çok kaliteli. Ortada ticari sırrımız olan mükemmel bir PG/VG oranı var. İşte bu yüzden en iyi elektronik sigara likiti denince akla hep Ovale gelmektedir.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.