BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elmaslarla Süslü Bir Elektronik Sigara

31
Oct

Google sağolsun her şeyden haberimiz oluyor; bir Rus milyarder sevgilisine en pahalı elektronik sigara modelini almak isterse ne olur? Gider elmas kaplamalı bir elektronik sigara yaptırır! Evet, Rusya’nın Roman Abramoviç klasmanında ultra-zenginlerinden henüz kimliği bilinmeyen bir işadamı sevgilisi için elmas kaplı bir elektronik sigara yaptırdı. Elektronik sigara elektronik sigara olalı böyle bir konuyla gündeme gelmemişti ama bu elmas kaplı elektronik sigara bizce iyi oldu çünkü bu haber e-sigara hakkında kamuoyu yaratmak için iyi bir gelişme oldu diye düşünüyoruz.

£550,000 (1,760,000 TL) DEĞERİNDE

Kız arkadaşının sigarayı bırakmak istemesi yüzünden Rus işadamının elmaslarla kaplattırdığı bu e-sigara bir yaşgünü hediyesiymiş (ne hediye ama!). Mücevher gibi bu elektronik sigara kaplanırken her biri iki karat olan 246 elmas kullanmış. Hani hep deriz ya “elektronik sigara en iyi sigara bırakma yöntemidir” diye? Bundan sonra da “elektronik sigara en parlak sigara bırakma yöntemidir” diyeceğiz gibi görünüyor.

Her biri £1,800 (5,760 TL) değerinde olan elmaslarla süslü bu elektronik sigara bezenirken ekstradan 46 adet sarı Swarovski kristali kullanılmış. Bu elektronik sigara için Venedik’teki Murano adasından özel el yapımı cam da kullanılarak müthiş bir etki yaratılmış. Bu e-sigara yapılırken ucuna ayrıca £46,000 (147,200 TL) değerinde altı karatlık bir elmas monte edilmiş. Bu ikonik elektronik sigara son olarak da 24 karat altın bir düğme ile taçlandırılmış.

BÜTÜN YOLLAR ROMA’YA ÇIKAR

Keşke bize de böyle bir elektronik sigara hediye edilse! Şaka bir yana bu elektronik sigara ile herhalde bankaya gidip orada tüttürmek gerekir. Her ne kadar elmaslarla süslü bu e-sigara insanı parasal yönde düşünmeye itse de bu elektronik sigara ile yapılmak isteneni gözden kaçırmamak gerek. Sonuçta bir adam sevdiği ve sigarayı bırakmak isteyen bir kadına sigarayı bırakması için elektronik sigara hediye ediyor – ve bu çok önemli.

Elektronik sigara, yararları açısından zaten mükemmel bir cihaz o yüzden bu Rus centilmenin gidip elmaslarla bezeli bir elektronik sigara yaptırması gerekmezdi bizce. Yine de esigara dünyasına böyle bir katkıda bulunması güzel bir jest. Bizce bu işadamının kız arkadaşı elektronik sigara ve elektronik sigara likiti ile sigarayı bırakacaktır.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.