BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sizlerden Gelen Elektronik Sigara Yorumları - 1

19
Jun

Ovale Elektronik Sigara Demek!

Elektronik sigara almadan oldukça araştırma yapmış birisi olarak söyleyebilirim ki Ovale’nin elektronik sigarası piyasadaki en iyi ürün. Zaten likitlerine de kimyasal analiz yaptırmış olmaları da beni çok etkiledi – anladığım kadarıyla dünyada e-sigara likiti analizi yapan başka bir esigara firması yokmuş zaten. Müşterilerinin sağlığına önem vermenin yanısıra ürünleri de üstün kaliteli olduğu için Ovale e-sigara ve e-likiti herkese öneririm.”

“Bu akşamüstü elektronik sigaram geldi ve o andan beri yüzümde gülümsemeyle dolaşıyorum! Bu ne süper bir e-sigaradır böyle? Bayıldım! Şu ana kadar bir pilini denedim çünkü paketten şarjlı çıktı (en azından beni bayağı götürecek kadar şarjı vardı). Jilet gibi tasarlanmış, kullanımı acaip kolay…elektronik sigaram her açıdan şahane! Devamlı sipariş alacağınıza emin olabilirsiniz.”

“Hem ürün hem müşteri hizmetleri mükemmel. Biraz enteresan gelecek ama ürünlerinizi ucuza sattığınızı düşünüyorum – aldığım esigara ve esigara likiti için verdiğim fiyatın direkt iki katını vermeye razıydım. Gerçekten ama, elektronik sigara piyasasındaki bunca sahtekar ve dolandırıcının içerisinde insana huzur veriyorsunuz ki bu zaten parayla ölçülebilecek bir şey değil. Teşekkür ederim.”

E-sigara ve likitleriniz her açıdan bir numara! Ovale’yi elektronik sigarayla alakası olmayan başka firmalarla da kıyaslıyorum ve ürün ya da hizmet ne olursa olsun, bir müşteri olarak elektronik sigarada talep ettiğim yüksek kalite ve uygun fiyat kombinasyonunu Ovale’de bulduğumu söyleyebilirim.”

Elektronik Sigara Ovale Demek!

“Ovale esigaralarını bulana kadar geçirdiğim zorlu aylar boyunca o kadar amatör e-sigara şirketlerinden medet umdum ki anlatamam – neredeyse sigaraya tekrar başlıyordum! Piyasadaki sözde e-sigara firmalarının hiçbiri bana zaman ayırıp ilgilenmedi, tek istedikleri bir an önce paramı almaktı. Ovale bana gerçek anlamda profesyonelce çalışan bir e-sigara firmasının nasıl olduğunu gösterdi –üstün kalite ve eşsiz hizmet…işte Ovale.”

“Aldığım elektronik sigara ve hizmetten her açıdan memnum kaldım. Elektronik sigaramı kullanmak gayet kolay. Esigaramın her ayarını ayrı ayrı kişiselleştirebileceğim düğme ve menüler mevcut. İnternetteki sayısız e-sigara tedarikçisi arasında yaptığım dikkatli ve kapsamlı araştırma sonunda e-sigara sektörüne hakim ve işini bilen en iyi firmayı buldum.”

“Sadece müşteri hizmetleri değil, Ovale’nin Facebook sayfası da elektronik sigara konusunda destek için çok kullanışlı bir platform. Bunun dışında gördüm ki Ovale AR&GE departmanı müşterilerden gelen bilgileri özümseyerek zaten çok etkileyici olan esigara ve e-sigara likitlerini daha da geliştirmek için devamlı çaba sarfediyor. Tek kelimeyle olağanüstü!”

“Ovale ekibine bu olağanüstü elektronik sigara için teşekkür etmek istiyorum çünkü tasarımına verilen emek belli ve çok etkileyici – esigarama şöyle bir bakınca işlevsellik ve görsellik daha iyi bir araya gelemezdi diye düşünüyorum. E-sigaramın hem kullanımı kolay, hem de bütün gözlerin üstüme çevrilmesini sağlıyor!”

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.