BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Kendimizden Elektronik Sigara Kesitleri

19
Jul

Elektronik Sigara İle Sigara Bırakılır Mı?

Google’da “elektronik sigara” diye arama yapınca en çok aranan cümlelerden birinin “elektronik sigara ile sigara bırakılır mı” olduğu görülüyor ve biz her seferinde kendi tecrübelerimizi düşünüyor, “evet, elektronik sigara ile sigarayı bırakmak hem mümkün, hem de çok kolay” demekten kendimizi alamıyoruz. Sonuçta Ovale Türkiye ekibi e-sigarayla sigarayı bırakan kişilerden oluşmaktadır – konuya vakıf eski tiryakiler olarak içtenlikle elektronik sigara kullanmanızı öneririz.

Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak o kadar etkili bir yöntemdir ki aramızda hiç nikotin bandı ve sakızı ile hiç uğraşmayıp doğrudan esigara ile sigarayı bırakanlar arkadaşlarımız da vardır. En iyi elektronik sigara markası Ovale olduğu için bu ekibin bir parçası olmaktan da ayrı bir gurur duyuyoruz. Hem en kaliteli elektronik sigara markası, hem de toplumsal sorumluluk sahibi bir firmayız. Ovale elektronik sigara likitleri de bu kapsamda laboratuar analizine sokulmuş, en kaliteli elektronik sigara likiti üreten firma olduğumuz bilimsel testlerle kanıtlanmıştır.

Elektronik Sigara İle Normal Sigara Arasındaki Fark

Evde içimiz rahattır çünkü elektronik sigara pasif içicilik yaratmaz. Sağlık açısından normal sigaraya göre kat kat daha iyi olduğu için hep eşimize dostumuza elektronik sigara ile sigarayı bırakmanın ne kadar basit olduğunuz anlatırız. Bu satırların yazarı kendi annesini de e-sigara kullanmak için ikna etmiş, kendisine en iyi elektronik sigara ve en kaliteli elektronik sigara likiti vererek sigara illetinden kurtulmasını sağlamıştır.

İster armut sat, ister esigara: bizce en önemli kurumsal prensiplerden biri ticaret yaptığın topluma destek vermektir. Yukarıda ‘toplumsal sorumluluk sahibi bir firmayız’ derken kastettiğimiz buydu. Türkiye’de elektronik sigara markaları arasında her hafta çekiliş yaparak insanlara birer elektronik sigara ve elektronik sigara likiti hediye ederek insanlara sigarayı bırakmaları için yardımcı olmaya çalışan ilk ve tek e-sigara firmasıyız ve bundan büyük bir gurur duyuyoruz.

Sağlık, keyif ve toplumsal faydanın bir çatı altında toplanmasının diğer adı: Ovale Türkiye – en kaliteli elektronik sigara, en iyi elektronik sigara likiti ve en güleryüzlü ve samimi insanların bir araya geldikleri yer…sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.