BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Ovale Elektronik Sigara Likiti İçeriği ve Üretimi

13
Aug

Profesyonel, Güvenli ve Sorumluluk Sahibi

Ovale elektronik sigara likiti bir ilaç firması tarafından İtalya’da üretilmektedir. Her Ovale elektronik sigara likiti en gelişmiş kalite asürans metodolojisi ve genel kabul görmüş uluslararası standartlara uygun şekilde üretilmektedir. Ovale elektronik sigara likiti için kullanılan bütün hammaddeler uzun zamandır beraber çalıştığımız kişilerden tedarik edilmektedir.

Ovale elektronik sigara likiti kullanıyor olmak en güvenli, en iyi elektronik sigara likiti kullanıyor olmak demektir ve Avrupa Farmakopesi (EP), Britanya Farmakopesi (BP) ve A.B.D. Farmakopesi (USP) tarafından onaylıdır. Ovale elektronik sigara likiti muhteviyat olarak gerçek anlamda birinci sınıf bir elektronik sigara likiti demektir. Ovale e-sigara likiti nikotin, PG (propilen glikol), VG (bitkisel gliserin), doğal aroma ve %100 saf su içerir. Ovale elektronik sigara likiti kesinlikle gluten, fıstık ve/veya fıstık türevleri, diasetil, dietilen glikol, şeker, protein, GDO ya da tatlandırıcı içermez.

Maksimum Aroma, Maksimum Lezzet

Ovale elektronik sigara likiti üretilirken diğer firmalara göre mililitre başına daha çok aroma kullanılarak üretilir. E-sigara likiti olarak rahatlıkla Ovale elektronik sigara likiti piyasadaki en lezzetli, en iyi elektronik sigara likiti denilebilir – o kadar iyi ki şişeyi açar açmaz o üstün kokuyu alırsınız!

Ovale esigara likiti için kullanılan malzemeler natüreldir ve ve tarifi zor lezzette bir elektronik sigara olarak tanınmaktadır. Ovale elektronik sigara likiti buharının o meşhur boğazda hissedilişini de hesaba katınca bir esigara likiti nasıl olmalıymış çok net anlaşılıyor. Durum kalitatif açıdan böyle, ya kantatif açıdan? Ovale elektronik sigara likiti birçok değişik tatta gelmektedir ve isteyebileceğiniz her türlü aroma mevcuttur. Kayısı, çıtı yeşil elma…Ovale elektronik sigara likiti çeşitleri arasında meyan kökü bile var!

Ovale elektronik sigara likiti demek, buharın Fransız mutfağı demek. Ovale e-sigara likiti üç değişik nikotin seviyesinde gelir. Elektronik sigara ile gastronomik bir ziyafet mi çekmek istiyorsunuz? Nikotinsiz Ovale elektronik sigara likiti tam size göre! Hafif bir nikotin ihtiyacınız oldu ama çok da istemiyor musunuz? 9mg nikotinli Ovale elektronik sigara likiti harikalar yaratacaktır! Hepsini birden mi istiyorsunuz? 16mg nikotinli Ovale elektronik sigara likiti ile hepsi sizin!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.