BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Cylo Clearomizer Çok Yakında Türkiye’de!

25
Sep

ELEKTRONİK SİGARA KULLANANLARA MÜJDEMİZ VAR!

Ovale AR-GE laboratuarları elektronik sigara buharlaştırıcı teknolojisindeki en yeni gelişmeyi sunar! Ovale Cylo, ‘clearomizer’ olarak nitelendirilen elektronik sigara buharlaştırıcıları sınıfına dahildir; geniş bir likit haznesi ve değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemiyle donatılmıştır. En iyi elektronik sigara vida sistemi olan bütün standart eGo/510 pillerle kullanılabilir.

Cylo clearomizer yalnızca e-sigara piline takılan bir zarafet sembolü değildir; buhar verimliliği açısından da üstün kalitede bir buharlaştırıcıdır. Elektronik sigara piyasasına tanıtıldığı ilk günden bu yana mükemmel buhar performansı ve müthiş görsel cazibesiyle esigara dünyasında örnek alınan bir kilometre taşı olarak yerini almıştır. Yapı olarak sağlam, görüntü olarak harika hatlara sahiptir.

OVALE ELEKTRONİK SİGARA CLEAROMİZER TEKNOLOJİSİ

Global bir elektronik sigara ve elektronik sigara likiti markası olarak Ovale’ye yakışır biçimde ünitenin alt ve üst kapakları paslanmaz çelikten yapılmıştır. İki kapağın arasında çift katlı polikarbonat materyalden üretilen ve esigara konusunda tecrübeli-tecrübesiz herkesin kolaylıkla söküp takabileceği geniş bir likit haznesi bulunmaktadır. Cylo’nun haznesi iç ve dış olmak üzere iki silindirden oluşur – iç silindir elektronik sigara likitini tutarken dış silindir de iç silindirin etrafına kılıf gibi geçecek şekilde tasarlanmıştır. Cylo’nun 2,7ml elektronik sigara likiti kapasitesiyle bütün gün doldurmaya gerek kalmadan e-sigara keyfi yapabilirsiniz. Akıntıya karşı özel tasarlanan yapısıyla elektronik sigara içerken likit sızdırması problemi yaşamazsınız; şeffaf tasarımıyla her an ne kadar likit kaldığını da görebilirsiniz.

  • Esigara içerken boğaz vuruşunu iyi hissettirir
  • Yüksek buhar randımanı
  • Alttan ısıtma teknolojisi ile soğuk buhar üretir
  • Elektronik sigara likiti buhara dönüşürken mükemmel tat aktarımı
  • Değiştirilebilir buharlaştırıcı kafasıyla çalışır
  • Neredeyse bütün elektronik sigara pilleriyle uyumlu standart eGo/510 vida sistemi
  • Değiştirilebilir 510/910 drip tip elektronik sigara ağızlığı
  • Doldurması kolay, geniş elektronik sigara likiti haznesi

Dayanın! Sabredin! Cylo çok ama çok yakında Türkiye’de siz değerli buhar gurmelerinin beğenisine sunulacak. Ovale Cylo – sıfırdan elektronik sigara buharlaştırıcısı yapmanıza gerek yok. En iyi elektronik sigara performansı Cylo’da! En iyi elektronik sigara estetiği Cylo’da. En iyi elektronik sigara clearomizer teknolojisi Cylo’da!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.