BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Oscar’ı Katy Perry Kazandı!

4
Sep

Katy Perry de sigarayı bıraktı! Sayısız filmde rol alan Perry birkaç gün önce bir partide elinde elektronik sigara ile görüntülenince herkesin gözü bir anda onun üzerine çevrildi. Sanatçılar hep önden gidermiş diye boşuna dememişler, Katy Perry sigara bırakma konusunda da uluslararası toplumun fikir önderlerinden olmaya devam ediyor.

ÜNLÜLER YOL GÖSTERİYOR

Keyifli olduğu her halinden belli olan Perry’nin elinde elektronik sigara bizi de pek keyiflendirdi açıkçası. Perry esigara ve retro kıyafetiyle tam bir moda ikonu olmuş. Acaba Türkiye’de elektronik sigara kullanırken objektiflere hangi ünlü takılır dersiniz? Bizim aklımıza ilk gelen Beren Saatçi. Nurgül Yeşilçay da olabilir. Şöyle Gülse Birsel’i tüttürürken görebilsek ne güzel olurdu! Hem de emini’yle! Aslında ünlüler prim yapmak için de elektronik sigara kullanabilirler. Kanserojen değil, katran ve karbonomoksit yok. Gündeme hep saçmasapan haberlerle damga vuracaklarına sigarayı bırakıp sağlıklı bir hayatı destekleseler ne güzel olurdu!

Hayır, Katy Perry’e şöyle bir bakıyoruz da, eline çok yakışmış, acaip hoş duruyor. Ağzından hafifçe çıkan buhar da cazibe katmış Katy ablamıza. Yakışır! Yok yok, biz bir aktivite mi düzenlesek acaba? Türkiye’deki ünlülere elektronik sigara hediye edip büyük bir parti mi düzenlesek? Sonuçta bizim hep istediğimiz araştırma yapılsın, bilimsel çalışmalar yapılsın. Kamuoyu oluşturmak için ünlülerden de destek alabilirsek şahane olmaz mı? Nurgül Hanım, bu satırları okuyorsanız bize bir mesaj göndermeniz yeterli : ) Size hemen istediğiniz elektronik sigara ve likiti gönderebiliriz. Naçizane tavsiyemiz emini olur tabii.

TİRYAKİYE İYİ GELECEK

Bunlar insanı heyecanlandıran haberler. Dünyada elektronik sigara kullanımının arttığını, insanların bakış açılarının değişmeye başladığının göstergesi. Bu tarz haberler arttıkça elektronik sigara iyice toplum tabanına yayılmaya başlayacak, insanlar nikotin bağımlılığı derdinden kurtulacak ve devlet de bir noktada kanunları gevşetecek. Temennimiz bu.

Leonardo di Caprio, Katy Perry, Johnny Depp ve daha nice ünlü sigarayı bıraktı. Bir ara Psy da haber olmuştu. En önemlisi de elektronik sigara dünyada artık kabul görmeye başladı ve yakın bir gelecekte en etkili sigara bırakma yöntemlerinden biri olarak her yerde satılmaya başlanacak. Düşünsenize marketlerde istediğiniz ürünü bulabileceksiniz. Cep telefonu gibi AVM’lerde reyon reyon sergilenecek. Bizi çok güzel günler bekliyor!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.