BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Avrupalı Bilimadamları: Elektronik Sigara Milyonlarca Hayat Kurtarabilir

18
Nov

Elektronik sigara zararları hakkında dezenformasyon şeklinde haberler çıkadursun, konuyla ilgili bilimsel araştırmalar yapılınca nedense elektronik sigara hakkında hep olumlu bilgiler ortaya çıkıyor. Yani kulaktan dolma, yapraktan sarma yorumları bir kenara bırakırsak elektronik sigara aslında sigaraya göre daha sağlıklı bir ürün.

MİLYONLARCA İNSANIN HAYATI KURTULABİLİR

Şöyle bir durup düşünüyorum da…”milyonlarca kişinin hayatı kurtulabilir” ifadesi bana çok anlamlı geliyor çünkü böylesine mükemmel bir sigara bırakma ürünü için uğraş veriyorum. 2013 E-Sigara Zirvesi’nde konuşan Prof. Robert West elektronik sigara ile lafın gelişi olarak değil, resmen milyonlarca insanın hayatının kurtulabileceğini belirtti. Dr. Jacques Le Houezec ise “Gençlik döneminde herkes yeni bir şeyler dener, bazıları da sigaraya başlar. Açıkçası ben bu gençlerin normal sigarayı deneyceğine elektronik sigara denemelerini tercih ederim. Önemli olan bu ulaşılabilir bir hedef midir ve gerçekleşmesi için ne gibi kurumsal ve kuramsal uygulamalara ihtiyaç olduğudur.” şeklinde konuştu.

YENİ JENERASYON, YENİ TEKNOLOJİLER

Prof. West ve Dr. Le Houezec ile beraber Belçika’daki Gathuisberg Üniverste Hastanesi’nden Dr. Konstantinos Farsalinos da bir an önce elektronik sigara ürünlerine hafif de olsa biraz denetim ve şu andakinden daha fazla serbesti tanınmasını gerektiğini belirtti ve “Firmalar piyasadaki düzenleme eksikliğini fırsat bilerek ürünlerine gerektiği gibi test yapmıyorlar” diyerek duruma açıklık getirdi.

Elektronik sigara da birçok diğer tüketici ürünü gibi denetim altına alındığı zaman ve serbest piyasa kurallarının işlemesine izin verilmesi durumunda toplum adına müthiş etkili hamle olacaktır, buna kimsenin şüphesi yok. Elektronik sigara ile milyonlarca insanın hayatı kurtulabilir, devlet daha fazla vergi kazanır. Gelecek nesillerin tütüne bağımlılığı daha başlamadan büyük ölçüde engellenir, ve daha nicesi! Yeter ki mantığın ışığı bizi kör etmesin; yeter ki bu sağlık teknolojisinden gerektiği gibi faydalanabilelim. Bilimsel araştırmalar elektronik sigaradan yana, bilimsel kamuoyu da aynı şekilde. Eski tabiriyle fol var yumurta var. Bu ikisine bir de siyasal iradeyi ekleyebilirsek ülkemizde de sayısız insanın hayatını kurtarmak mümkün olabilecek. Elektronik sigara likitlerine kimyasal analiz yaptıran, likitleri bir ilaç firması tarafında üretilen OVALE Türkiye sorumluluğunun bilincinde bir firma olarak size en iyisini en iyi şartlarda sunmak için çalışıyor!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.