BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

En Ucuz Elektronik Sigara Mı, En İyi Elektronik Sigara Mı?

25
Jul

UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR

Bugün biraz “en iyi elektronik sigara ” ve “en ucuz elektronik sigara” olgularına değinmek istiyoruz çünkü elektronik sigara fiyatları olsun elektronik sigara kalitesi olsun bize göre en iyi elektronik sigara sadece fiziksel cihazla sınırlı değildir. Hangi elektronik sigara olursa olsun önemli olan kullanım kolaylığı, uzun süre bozulmadan ve yüksek randıman vererek çalışması ve profesyonel müşteri hizmetleridir.

Fiziksel açıdan en kaliteli e-sigara demek, en iyi işçilik ve malzeme kullanılarak üretilmiş olan cihaz demektir. Ve doğrudur. Sadece elektronik sigara kullananlar değil, bütün tüketiciler bilir ki ne alırsak alalım, kalitelisini alırsak daha uzun dayanır ve daha iyi performans verir. Ovale elektronik sigara olarak sadece üstün kaliteli elektronik sigara sunmuyoruz, aynı zamanda konuya hakim ve hepsi elektronik sigara kullanan kişilerden oluşan müşteri hizmeti de sunuyoruz.

Bu yazdıklarımızın ne kadar önemli olduğunu piyasadaki vurguncu elektronik sigara firmaları ile ilgili şikayetleri okuyarak görebilirsiniz. Bu firmalar elektronik sigara fiyatlarını olmayacak seviyelere çekip insanlara elektronik sigara bile denemeyecek cihazlar satmaktadırlar. Bahsettiğimiz şikayet yazılarından da görebileceğiniz gibi bu ucuz esigaraların bazıları doğrudan bozuk çıkmaktadır. Yani bırakın aletin biraz çalıştıktan sonra bozulmasını, doğrudan bozuk çıkıyor! El insaf!

UCUZ ELEKTRONİK SİGARA YALAN OLUR

Sonuç? Paranla rezil oluyorsun. En iyi elektronik sigara ille Ovale olmak zorunda değil ama olmayacak fiyatlara satılan modellerden de uzak durmak gerek. En ucuz modellerden zamanında biz de aldık ve e-sigara kullananların ezici çoğunluğunun yaptığı gibi tövbe ederek kaliteli elektronik sigara dünyasına adım attık. Ovale ürünlerinin hepsi kalite kontrolden geçirildikten sonra piyasaya sunulur.

Ucuz ayakkabının dikişleri çabuk atar – ucuz elektronik sigara da aynı şekilde. Dikişleri yok ama ucuz elektronik sigara çok çabuk bozulur, hatta dediğimiz gibi bazen paketten bozuk çıkar. En ucuz elektronik sigara modelini almak yerine en iyi elektronik sigara modelini almak sizi devamlı masrafa girmekten kurtarır.

Kaliteli elektronik sigara firmaları diğer düzgün firmalar gibi nitelikli müşteri hizmeti vererek hem yeni müşterilere, hem de tecrübeli e-sigara kullanıcılarına derin ve kapsamlı bilgiler vermekle yükümlüdür. Ovale elektronik sigara alınca satış öncesi ve sonrasında hep yanınızda olan ve kendileri de elektronik sigara kullanan müşteri temsilcilerine ulaşabilirsiniz. Yine şikayet sitelerinde görüldüğü gibi bir kere ucuz esigara aldıktan sonra o firmaya ulaşabilene aşk olsun. Senli benli konuşmalar, yalanlar dolanlar, uçup giden paralar…

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
  • Mehmet Ali Varanlıay
    En ucuz elektronik sigara yerine hep en iyi elektronik sigara diyenlerdenim, yazdıklarınıza canı gönülden katılıyorum.
  • Hale Terkçe Boğur
    Bence ucuz elektronik sigara almak çok kötü bir fikir. İmkanlarımı biraz zorlar iyisini alırım.
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.