BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Avrupa Parlamentosu Elektronik Sigara İle İlgili Sınırlama Talebini Kabul Etmedi

8
Nov

Günaydınlar efendim, nasılsınız? Çok yakın bir geçmişte Avrupa Parlamentosu’nun elektronik sigara ile ilgi aldığı karara göre elektronik sigara likiti kısıtlanmayacak ve tıbbi cihaz kategorisinde değerlendirilmeyecek. Bilindiği üzere AB içinde “elektronik sigara ve elektronik sigara likitleri eczanelerde satılsın” şeklinde bir yönelim vardı ama ne mutlu ki mantık galip geldi eve elektronik sigara bir prangadan daha kurtuldu.

HABERDEN ALINTILAR

“Avrupa Parlamentosu elektronik sigara ile ilgili sınırlama talebini kabul etmedi. Parlamentoya e-sigaranın yalnızca reçete mukabilinde eczanelerden alınabilmesi yönünde yapılan teklif reddedildi. Yaklaşık 10 yıl önce üretimine başlanan elektronik sigaranın satışının son zamanlarda çok arttığı dikkat çekiyor. Avrupa Birliği içerisinde yaklaşık 4 milyon kullanıcısı olduğu düşünülen esigara genellikle sigarayı bırakmayı düşünenler tarafından tercih ediliyor…”

Bu kadar güzel elektronik sigara haberleri çıkıyor olması ne güzel. Demek ki elektronik sigara yavaş yavaş sigarayı bırakmak için en iyi yöntem olduğuna dair kanun-yapıcıların aklında yer ediyor. O da normal, çünkü e-sigara olsun elektronik sigara likit olsun ikisi de sigarasız hayat için mükemmel birer fırsat oluşturuyor. Allah bilir Avrupa Parlamentosu’nda da elektronik sigara kullananlar vardır.

LİBERAL BİR ORTAM OLUŞMAYA BAŞLADI

Elektronik sigara kesinlikle giderek daha olumlu gözle değerlendirilmeye başlandı ve son zamanlarda e-sigara hakkında hep pozitif haberler çıkmaya başladı – hem kendi ülkemizde, hem başka memleketlerde. Bu cihaz normal sigaraya kıyaslandığında bu durum çok da şaşırtıcı mı? Hayır. Nasıl olsun ki? Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak bu kadar kolayken, elektronik sigara ve elektronik sigara likiti ile çok daha sağlıklı hayatlar mümkünken liberal rüzgarlar nasıl esmesin?

Mutlaka elektronik sigara da diğer tüketici ürünleri gibi denetlenmeli, elektronik sigara sanayisi vergilendirilip devlete gelir sağlanmalı. Böylelikle hem tüketici hem devletimiz fayda sağlar. E-sigara ile istihdam da artar. Düşünsenize; bu teknoloji hem fiziksel hem parasal açıdan tütün sigarasına bu kadar üstünken bir de işsizliği azaltacak kapasiteye sahip! Sigarayı bırakmak için elektronik sigara doğru adres; herkes için doğru karar – sizi de OVALE’ye bekleriz!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.