BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Forum Siteleri

24
Dec

Dünyada ve Türkiye’de elektronik sigara forum siteleri, elektronik sigara kullanımı ve genel olarak konu hakkında bilgilenmek için oldukça faydalıdır. Her forum sitesinde olduğu gibi elektronik sigara forum sitelerinde de bazı keyif kaçıran olaylar yaşansa da genel olarak yararlıdır. Elektronik sigara forum siteleri başlangıç seviyesinden uzman seviyesine kadar çok çeşitli sigara bırakma bilgisi içerir; bu yüzden elektronik sigara kullanımı açısından amatör de olsanız kapsamlı ve genel itibarıyla güvenilir bilgilere ulaşmak mümkündür. Genel olarak elektronik sigara forum siteleri iyidir…

Elektronik Sigara Forum Siteleri İyidir Ama…

Elektronik sigara forum sitelerinde elektronik sigara kullanımı, e sigara parçaları, e-sigara fiyatları gibi birçok konuda bilgi bulunur bulunmasına ama “kesin bilgi” elde edebilmek adına sadece elektronik sigara forum sitelerinden bilgi toplamak yeterli değildir. Bir örnek verelim: herhangi bir elektronik sigara forum sitesine üye oldunuz ve esigara likiti hakkında araştırma yapıyorsunuz. Bir noktada karşınıza mutlaka evde likit yapıp satanlara rastlayacaksınız. Klasik laflarla “bizim likitlerimiz profesyonel likitler kadar iyidir, hatta daha iyidir” türünden cümleler kuracaklar…ve belki siz bunlara kanacak ve elektronik sigara likiti alacaksınız. İçine ne girdiğini bilmediğiniz, hiç tanımadığınız birinden sağlık ürünü satın almak kadar tehlikeli bir şey düşünemiyorum açıkçası. Dediğimiz gibi, elektronik sigara forum siteleri iyi olmakla beraber sapı samandan ayırabilmek de gerekmektedir. Diğer türlü 3-5 lira kurtaracağım diye ciğerlerin su toplaması işten bile değildir; alerjik reaksiyon zaten fikstir. Siz siz olun bilmediğiniz yerlerden e sigara almayın, pişman olma ihtimaliniz çok yüksek. Elektronik sigara forum siteleri iyidir – yeter ki dikkatli olalım.

Forumlar Google’a Karşı

Google bir arama motorudur ve sanal dünyadaki bilgileri toplar. Bu bilgiler içinde esigara ile ilgili bilgiler de vardır yalnız elektronik sigara forum siteleri de bilgi birikiminin gerçekleştiği ortamlar olarak hiç de küçümsenmemelidir. Bazı insanlar tanırız, yalnızca arama motorları çerçevesinde bilgi toplarlar ve çıkan sonuçlara fazla göz atmadan ilk sayfadaki sonuçlara hiç tıklamadan hafifçe göz gezdirerek kanaat oluştururlar.

Elektronik sigara forum siteleri son tahlilde tavsiye edebileceğimiz yerlerdir ama kesinlikle otomatik pilotta gidilmemesi, forumlardayken sizden çıkar sağlamak isteyen insanlara dikkat edilmesi gerekmektedir…elektronik sigara forum sitelerinde biraz dikkatli olursak hem fiziksel, hem finansal sağlığımızı koruyabilir, sigarayı bırakmak için büyük bir avantaj elde edebiliriz.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.